4 ατάκες που δεν πρέπει να της πεις ποτέ στο σεξ!


Είτε πρόκειται για τη γυναίκα σου είτε για το κορίτσι σου είτε για εκείνη που μόλις γνώρισες είναι απαραίτητο να αποφεύγεις τα περιττά σχόλια που μπορούν να καταστρέψουν την ερωτική της διάθεση.

4 ατάκες λοιπόν αποκλείονται χωρίς δεύτερη σκέψη…

«Όχι, έτσι!»
Θυμάσαι όταν ήσουν μικρός που για να σε συμμορφώσει η μαμά σου σου έκανε εποικοδομητική κριτική; Αυτό λοιπόν δεν βρίσκει καμία εφαρμογή με την κοπέλα που έχεις δίπλα σου στο κρεβάτι. Δεν είναι σέξι να σχολιάζεις πως οι δεξιότητές της δεν είναι καλές τη στιγμή της έξαψης. Το μόνο που μπορείς να λες είναι κομπλιμέντα ή αλλιώς βρες ένα τρόπο να πεις αυτό που θες να σου κάνουμε ΧΩΡΙΣ κριτική.

«Η πρώην μου απολάμβανε όταν…»
Άκου πως έχουν τα πράγματα. Η λέξη πρώην μας προκαλεί αρνητικά συναισθήματα. Η λέξη πρώην στο κρεβάτι είναι λόγος για να σταματήσουμε τη συνεύρεση. Και στην τελική ποιος σου είπε ότι η πρώην σου δεν προσποιούνταν ότι της άρεσε αυτό; Όχι, απάντησέ μας! Τέλοσπάντων οι έρευνες δείχνουν πως οποιαδήποτε αναφορά σε προηγούμενη σεξουαλική σου εμπειρία μπορεί να τρελάνει μια γυναίκα (με την κακή την έννοια και δεν το θες)!

«Πρέπει να φύγω στις 4:00»
Το να της λες πως δεν έχεις αρκετό χρόνο για εκείνη είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ανασταλτικός παράγοντας στο να μην σε θέλει στο κρεβάτι της. Τουλάχιστον πες της το πριν ξεκινήσει η ερωτική σας πράξη και όχι μετά γιατί θα νομίζει ότι είναι δικαιολογία για να εξαφανιστείς.

«Ακόμα;»
Πληροφορία πρώτη. Το να μην φτάσει μια γυναίκα στην κορύφωση δε σημαίνει πως το σεξ σου είναι κακό. Για αυτό σταμάτα να την πιέζεις λεκτικά να ολοκληρώσει. Της προσθέτεις υπερβολική πίεση που θα φέρει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείς. Να θυμάσαι πάντα πως για σένα το σεξ είναι ο προορισμός (λέγε με οργασμός) ενώ για εμάς το ταξίδι! Για αυτό απέφυγε και τα… «θέλω να σε δω να ολοκληρώνεις», «δεν θες να τελειώσεις;», «γιατί δεν τελειώνεις;».

Ευχαριστούμε!

Πηγή: goodgalgonebad.blogspot.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!