4 αλήθειες που δεν ήξερες για το σεξ!


Ισχύει ότι κάποιος που έχει μεγάλη μύτη έχει και μεγάλο μόριο; Έχει σχέση το χρώμα του δέρματος με το μήκος του ανδρικού μορίου; Μειώνεται με τα χρόνια η διάθεση για σεξ; Τι είναι το εννιάμερο; Μάθε όλες τις απαντήσεις:

Ισχύει ότι «όποιος έχει μεγάλη μύτη έχει και μεγάλο…»;

Το μέγεθος του ανδρικού οργάνου εξαρτάται κυρίως από την κληρονομικότητα. Δεν υπάρχει κανένα βιβλιογραφικά εξακριβωμένο στοιχείο που να συσχετίζει το μήκος του πέους με το μέγεθος της μύτης, το σωματικό ύψος, τις διαστάσεις της κοιλιάς, την περίμετρο των μπράτσων, το μήκος των δαχτύλων ή το νούμερο του… παπουτσιού.

Έχει σχέση το χρώμα του δέρματος με το μήκος του ανδρικού οργάνου;

Η άποψη που θέλει τους μαύρους περισσότερο προικισμένους από τους λευκούς είναι μύθος – τουλάχιστον έτσι μας βεβαιώνουν οι Αμερικανοί σεξολόγοι που ερεύνησαν το θέμα. Οι εκπρόσωποι όμως της κίτρινης φυλής διαθέτουν κοντύτερο και λεπτότερο ανδρικό όργανο. Το μέσο μέγεθος ενός ασιατικού πέους σε στύση κυμαίνεται από 10-12 εκατοστά.

Μειώνεται με τα χρόνια η διάθεση για σεξ;

Αν καθώς μεγαλώνεις ηλικιακά παρατηρείς κατακόρυφη πτώση στη διάθεσή σου για σεξ, μην αναζητάς τον υπαίτιο στις ορμονικές μεταβολές που βιώνεις! Ο υπεύθυνος δεν είναι οι ορμόνες, αλλά –κυρίως– η αντίληψη που έχεις για το σώμα σου και την εικόνα του: Όσο περισσότερο αντιλαμβάνεσαι το σώμα σου ως λιγότερο ελκυστικό τόσο περισσότερο μειώνεται η σεξουαλική επιθυμία καθώς και η συχνότητα των ερωτικών συνευρέσεων.

Τι είναι το… εννιάμερο;

Είναι ίσως η παλαιότερη και πιο διάσημη ανδρική σεξουαλική τεχνική, με σκοπό τον αυτοέλεγχο της διέγερσης και τη διατήρησή της στα επιθυμητά επίπεδα: Εννέα ελαφριές-ρηχές ωθήσεις του πέους στην επιφάνεια του κόλπου, οι οποίες πρέπει να είναι συντονισμένες με την αναπνοή, και στη συνέχεια βαθιά ώθηση μέσα στον κόλπο.

Ιδού πώς την περιέγραψε ο βασιλιάς Χουάνγκ-Τι, πριν από 3.000 χρόνια: Κάνετε εννιά ελαφρές ωθήσεις στην επιφάνεια, οι οποίες πρέπει να είναι απόλυτα συντονισμένες με την αναπνοή, και εν συνεχεία κάνετε μια βαθύτερη ώθηση μέσα στον κόλπο. Η πρακτική αυτή θα σας δώσει τη μέγιστη απόλαυση.

Πηγή: womenonly.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!