4 πράγματα που σε βάζουν στο mood για έρωτα (χωρίς να το καταλαβαίνεις)

Gym tonic

Ας πούμε ότι πηγαίνετε για τρέξιμο μαζί. Κάτι που αισθάνεσαι ωραία γιατί φροντίζετε τη φυσική σας κατάσταση, κάτι που ιδρώνετε και κάνει ζέστη, σε πιάνει μια ακατανίκητη επιθυμία να γυρίσετε σπίτι και να του σκίσεις το t-shirt. Δεν είναι τυχαίο: η σωματική άσκηση βοηθάει στην αυτοπεποίθησή σου ενώ η αεροβική άσκηση βοηθάει την κυκλοφορία της ροής του αίματος «προς τα κάτω». Καμία δικαιολογία για να σαπίσετε στον καναπέ.

Couple therapy

Το λένε και οι έρευνες. Όταν βγαίνετε με άλλα ζευγάρια, αισθάνεσαι πιο κοντά με το σύντροφό σου και σου φαίνεται ακόμα πιο ελκυστικός. Γιατί; Είναι αυτό που γίνεται γοητευτικός στα μάτια άλλων, αρχίζεις να τον βλέπεις κι εσύ από ένα νέο πρίσμα (διαφορετικό από αυτό με τη φόρμα και την τρύπια κάλτσα) και καταλήγεις να θέλεις (και σε αυτή την περίπτωση) να γυρίσεις σπίτι και να του σκίσεις το t-shirt *μπλουζάκι για μπλουζάκι δεν θα του μείνει μετά από αυτή τη στήλη*

Στην κουζίνα ολοταχώς

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι άντρες επικοινωνούν καλύτερα όταν κάθονται δίπλα σου και όχι απέναντί στη γυναίκα(το δεύτερο τους κάνει να αισθάνονται πιο άβολα). Δοκίμασε να μαγειρέψετε μαζί – θα βοηθήσει στο να χαλαρώσετε μεταξύ σας αλλά και στο να μάθετε να συντονίζεστε ο ένας με τις κινήσεις του άλλου.

Και μαζί και μόνοι

Δεν υπάρχει καλύτερο αφροδισιακό από το να περάσετε λίγες μέρες χωριστά ή έστω ένα Σαββατοκύριακο. Κάπως έτσι χτίζεται τουβλάκι τουβλάκι η επιθυμία και βάζεις γερές βάσεις για ακόμα πιο παθιασμένο σεξ όταν βρεθείτε ξανά.

 

Πηγή: manslife.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!