4 απλά τρικς για να τον κάνεις να «κρατήσει» περισσότερο στο κρεβάτι

To σεξ ως γνωστόν είναι βασικό και αναντικατάστατο για την ομαλή έκβαση μίας σχέσης. Και μπορεί παλαιότερα να μην έδιναν τόσο μεγάλη σημασία, ας το πούμε στο σαρκικό κομμάτι, αλλά πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ. Και τι γίνεται φίλη μου όταν τον θέλεις, σε θέλει, αλλά στα σεξουαλικά σας  έχετε προβλήματα; Τι γίνεται όταν εκείνος δε βαστάει για πάνω από 5 λεπτά; Πριν σου έρθει ο ντουβρουτζάς, και πριν τα μελαγχολικά σου μάτια γεμίσουν με δάκρυα, σου έχω 4 tips για να… παρατείνεις την απόλαυση τόσο τη δική του όσο και τη δική σου.

1. Το pregame είναι σημαντικό: Πριν βρεθείτε και πολύ πριν τα δυο σας γυμνά κορμιά-έντονη ποιητική διάθεση σήμερα-γίνουν ένα, ξεκίνα ένα ωραίο… ζέσταμα για να τον βάλεις σε κατάλληλο mood. Στείλε μία φωτογραφία σου ή κάτι που ξέρεις ότι θα του αρέσει τελοσπάντων, και άσε τα υπόλοιπα να τα κάνει η φύση και δη η αντρική. Με τον τρόπο αυτό και πιο έτοιμος για μάχη θα έρθει και σίγουρα πιο… ανάλαφρος! Μόλις κατάφερες-τουλάχιστον-να πας στην παράταση.

2. Μην πέσεις με τα μούτρα: Η αναμονή δε σκότωσε ποτέ κανένα εκτός αν περιμένεις στον οδοντίατρο για εξαγωγή φρονιμίτη (άουτς). Κάντον λοιπόν να περιμένει λίγο και μείνε όσο το δυνατόν πιο μακριά του. Προφανώς δε θα κοιτάζεστε απλά, η οπτική επαφή κρίνεται κάτι παραπάνω από απαραίτητη, αλλά ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και μόνο, με απώτερο φυσικά σκοπό τη διέγερσή του. Αν δεν ξέρεις τι ακριβώς να κάνεις-καλά δεν μας διαβάζεις;-δες κανά video από τα χιλιάδες επιμορφωτικά που υπάρχουν στον κυβερνοχώρο. Στην εποχή της πληροφορίας και του ίντερνετ η ημιμάθεια είναι τουλάχιστον ανεπίτρεπτη. Ο αυτοσχεδιασμός είναι πάντα καλοδεχούμενος μη σου πούμε ότι προτιμάται κιόλας.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: queen.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!