31 νυφικά θα φορέσει η Lady Gaga στο γάμο της

Έδωσε και επίσημη απάντηση μέσα απο τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.


Από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μέρα που διάλεξε ο Τέιλορ Κίνεϊ  για να κάνει πρόταση γάμου στη Lady Gaga όλο για γάμο ακούμε και γάμο δεν βλέπουμε. Πάντως το πρόβλημα δεν είναι ότι η νύφη δεν βρίσκει νυφικό, δίοτι ήδη γνωστοί σχεδιαστές μόδας έχουν ετοιμάσει δημιουργίες τους για την πιο σημαντική μέρα της ζωής της τραγουδίστριας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το αμερικάνικο περιοδικό ΟΚ,  η Lady Gaga δήλωσε ότι έχει κατακλυστεί από φορέματα σχεδιαστών, ειδικά σχεδιασμένα για τη μεγάλη μέρα που θα παντρευτεί τον 31χρονο ηθοποιό Τέιλορ Κίνεϊ και δεν μπήκε καν στη διαδικασία να επιλέξει. Θα βάλει και τα 31 φορέματα που σχεδιάστηκαν ειδικά γι’ αυτήν.

Η ίδια ευχαρίστησε τους σχεδιαστές γράφοντας στο twitter της: «Ευχαριστώ όλους τους γενναιόδωρους σχεδιαστές που έχουν σχεδιάσει περισσότερα από 30 ιδιαίτερα φορέματα για την πιο σημαντική μέρα τη ζωής μου. Έχω μείνει άφωνη».

Δεν θα περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό από τη Lady Gaga, καθώς έχει συνηθίσει τους θαυμαστές της σε εκκεντρικές εμφανίσεις, οπότε θα ήταν περίεργο εάν έκανε κάτι διαφορετικό  τη μέρα του γάμου της. Βέβαια φέρεται να έχει δηλώσει ότι το νυφικό που θα φορέσει θα είναι «αφιερωμένο αποκλειστικά στον Τέιλορ».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!