30 Seconds To Mars: Όλα όσα έγιναν στην συναυλία τους στην Αθήνα [εικόνες + βίντεο]

Η παγκόσμια περιοδεία του παγκοσμίου φήμης συγκροτήματος «30 Seconds To Mars» ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.


Ο βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός και frontman του συγκροτήματος, Jared Leto τα έδωσε όλα επί σκηνής, με τους 6.000 θαυμαστές του από κάτω να τον αποθεώνουν, είτε φωνάζοντάς του «I love you», είτε με πανό και συνθήματα που είχαν φτιάξει για εκείνον.

Ο Jared Leto εμφανίστηκε στη σκηνή ντυμένος στα λευκά και με ροζ χρώμα στα μαλλιά που τράβηξε τα βλέμματα όλων, λίγο μετά τις 20.30. Αφού χαιρέτησε τον κόσμο που συγκεντρώθηκε στο
Terra Vibe Park στη Μαλακάσα, άρχισε να ροκάρει και δίνει το δικό του απολαυστικό show.

Από τη χθεσινή συναυλία απουσίαζε ο αδελφός του Jared, Shannon Leto, ο οποίος αποτελεί επίσης μέλος του συγκροτήματος και εκτελεί χρέη ντράμερ! Ο Jared δεν παρέλειψε να του αφιερώσει ένα τραγούδι και να πει στο κοινό πως λυπάται που δεν κατάφερε να βρίσκεται στη συναυλία αυτή τη φορά. Στο πλευρό του star, ωστόσο, βρισκόταν το τρίτο μέλος της μπάντας, Tomo Milicevic, που έπαιζε μπάσο και κιθάρα.

Ένα από τα highlights της συναυλίας ήταν όταν ο Jared Leto διάβασε ένα ποίημα που είχε γράψει ένας θαυμαστής του, ο Στέλιος, τον οποίο και κάλεσε στη σκηνή. Στη συνέχεια ανέβασε ένα μικρό κοριτσάκι αλλά και μία μεγαλύτερη θαυμάστριά του, η οποία «τα έχασε» όταν της μιλούσε ο Leto. Άλλωστε δεν αγκαλιάζεις και δε μιλάς κάθε μέρα με έναν star.

Αυτό που τους ενθουσίασε όλους και τους έκανε να χειροκροτήσουν τον τραγουδιστή, ήταν όταν ο Leto αφιέρωσε ένα τραγούδι στην Ελλάδα, κρατώντας την ελληνική σημαία καθ΄όλη τη διάρκεια του τραγουδιού (σ.σ θα δείτε το εν λόγω στιγμιότυπο στις αποκλειστικές φωτογραφίες πιο κάτω)

Η πιο δυνατή στιγμή όμως, της συναυλίας ήταν όταν μίλησε για την Ελλάδα, όπως είπε σε αυτή τη χώρα οφείλουμε αυτό που είμαστε σήμερα όλοι μας, «εδώ γεννήθηκε η δημοκρατία και εγώ ως παιδί ήμουν εμμονικός με την ελληνική μυθολογία και έχω διαβάσει όσα περισσότερα μπορούσα. Στην Ελλάδα οφείλω αυτό που είμαι σήμερα» είπε χαρακτηριστικά ο star.

Υπενθυμίζουμε πως ο πρώτος δίσκος του συγκροτήματος κυκλοφόρησε το 2002 και με τίτλο «30 Seconds to Mars», ενώ στη συνέχεια ήρθε το πολύ-πλατινένιο «Α Beautiful Lie» και το «This is War».

To διαβάσαμε στο govastileto.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!