30 Πρόστυχα μηνύματα για να ανάψεις έναν άντρα!


Όλες θέλουμε να κάνουμε τους άντρες να μας σκέφτονται συνεχώς και κυρίως να θέλουν το seχ μαζί μας, μόνο και συνεχώς. Είτε είσαι στην αρχή της σχέσης, είτε θέλεις να δώσεις μια εpωτική πινελιά για να ανανεωθείτε μετά από καιρό μπορείς να στείλεις πρόστυχα μηνύματα και να τον κάνεις να μην βλέπει την ώρα να σε συναντήσει.

Φυσικά υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις. Αρχικά, αν είσαι σε πολύ αρχικό στάδιο που ακόμα γνωρίζεστε καλό θα ήταν να μην το παρακάνεις γιατί δεν ξέρεις πως θα το εκλάβει και μπορεί να τρομοκρατηθεί.

Επίσης η ώρα που θα το στείλεις παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Αν ένας άντρας είναι έξω με τους φίλους του πρέπει να είσαι σίγουρη πως δεν κινδυνεύει το μήνυμά σου να το διαβάσει όλη η παρέα. Αν είναι στη δουλειά είναι λίγο περίεργα τα πράγματα, εξαρτάται από τον χαρακτήρα του. Σε κάποιους μπορεί να αρέσει και να τους ιντριγκάρει, σε κάποιους άλλους όμως να μην φανεί καθόλου ωραίο.

Αν προσέξεις κάποιες μικρές λεπτομέρειες και φυσικά έχεις καταλάβει το άτομο που έχεις απέναντι σου και πως μπορεί να αντιδράσει το seχting ανεβάζει τη λίμπιντο και όταν βρεθείτε θα ζήσετε απίστευτες στιγμές πάθους.

 

Τι μήνυμα να στείλεις σε έναν άντρα για να τρελάνεις!

 

1.Πες του ότι είναι seχy

Όπως στις γυναίκες έτσι και στους άντρες αρέσουν τα κοπλιμέντα. Γι΄αυτό φρόντισε να του κάνεις και φυσικά μπορείς να τονίσεις πόσο seχy είναι ή πόσο σου άρεσε μια εμφάνισή του.

2.Πες του ότι τον σκέφτεσαι

prostyxa mhnumata gunaika

Πες του ότι τον σκέφτεσαι, αλλά φρόντισε να καταλάβει πως δεν το εννοείς ρομαντικά, αλλά με μια πιο πικάντικη αίσθηση.

3.Χτίσε σιγά-σιγά την συνομιλία

gynaika sto krevati

Μπορείς να ξεκινήσεις σιγά σιγά την συνομιλία με φλερτ αν δεν θέλεις να το κάνεις τόσο άμεσο ή είσαι ντροπαλή και φοβάσαι μήπως ακουστεί χυδαίο και σιγά σιγά μπορείς να το πας εκεί που θέλεις και να του πεις τι ακριβώς θέλεις να του κάνεις ή να σου κάνει εκείνος.

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: ediva.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!