3 τρόποι να κάνεις sexting όταν βρίσκεστε στην αρχή της σχέσης σας!


Τα πιο σέξι μηνύματα είναι κάπως άβολα στην αρχή, αφού δεν είσαι ακόμα πολύ σίγουρη για το τι αρέσει και τι ανάβει τον σύντροφό σου. Αντί να τον ρωτήσεις στην ψύχρα ή να ρισκάρεις στέλνοντάς του κατευθείαν μια προκλητική φωτογραφία σου, δοκίμασε έναν από τους παρακάτω τρόπους ώστε να βεβαιωθείς ότι μπορείς να το τολμήσεις και να του στείλεις εκείνη τη φωτογραφία που δίσταζες.

1. Δοκίμασε με ένα σέξι κομπλιμέντο

Όταν δεν ξέρεις τι να πεις, απλά δοκίμασε τις φιλοφρονήσεις. Κανείς δε θα σε παρεξηγήσει αν του πεις ότι δεν μπορείς να σταματήσεις να σκέφτεσαι πόσο σέξι είναι το κορμί του. Θα εκτιμήσει ότι σου αρέσει και ότι τον θες και αν δεν είναι ντροπαλός θα απαντήσει κατάλληλα, αν είναι διατεθειμένος να τσιμπήσει από αυτό το σέξι δόλωμα.

2. Ζήτα του κάτι πονηρό

Πες του να σου στείλει μια φωτογραφία από το σημείο του κορμιού του που θα ήθελε να τον φιλάς τώρα. Πέτα του το μπαλάκι, ώστε να βγεις από τη δύσκολη θέση της πρώτης κίνησης, αλλά παράλληλα να έχεις και την ηθική ικανοποίηση της πρωτοβουλίας. Αν δεν είναι ξενέρωτος, το πράγμα δε θα αργήσει να ανάψει.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!