20 Τρόποι για να τον αναστατώσεις!


Ας είμαστε ειλικρινείς: το υπέροχο seχ περιλαμβάνει την αμοιβαία ικανοποίηση. Μας αρέσει όταν ο σύντροφος μας παίρνει το χρόνο του για να βεβαιωθεί ότι ικανοποιούμαστε στο κρεβάτι, αλλά ένα πράγμα το οποίο δεν ελέγχουν είναι πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε για να τους το ανταποδώσουμε.

Το να βλέπεις τον άνδρα σου να φωνάζει από ευχαρίστηση και να σου λέει πόσο θερμή και καλή είσαι στην κρεβατοκάμαρα σίγουρα δεν σε αφήνει αδιάφορη και μπορεί αυτό και μόνο να σε ξεσηκώσει.

Είτε είναι ένα one-night stand είτε είσαι χρόνια με το ταίρι σου, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις για να ξεσηκώσεις τον σύντροφο σου και να τον κάνεις να αισθανθεί ότι βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου!

 

Πως να ξεσηκώσεις τον άνδρα σου!

1. Κάνε στpιπτίζ

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για τον άνδρα σου από το να δει κάθε σημείο του σώματος σου. Μπορεί να νομίζει ότι οι μέρες που έβλεπε στpιπτιζέζ έχουν τελειώσει… αλλά έκανε λάθος!

Το στpιπτίζ από εσένα μπορεί να είναι εξαιρετικά ξεσηκωτικό. Απλά βεβαιώσου ότι θα φορέσεις τα κατάλληλα εσώρουχα και ότι θα επιλέξεις ένα σύνολο το οποίο θα μπορείς να αφαιρέσεις αργά για να διαρκέσει η στιγμή. Αν δε νιώθεις αυτοπεποίθηση, μπορείς να κάνεις κάποια μαθήματα για να βελτιώσεις τις κινήσεις σου. Μπορείς να ανάψεις κεριά και να βάλεις τη μουσική να παίζει για ακόμη καλύτερη διάθεση.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: ediva.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!