20 τιπς για να κάνεις το σεξ που πάντα ονειρευόσουν!

Αν το σεξ φαντάζει μια βαρετή, άνευρη, άχρωμη διαδικασία για εσένα και τον σύντροφό σου, μάλλον κάτι δεν γίνεται σωστά.

Και όχι τόσο κατά τη διάρκεια της πράξης, όσο πριν ή μετά από αυτή. Υπάρχουν τρόποι το σεξ να γίνει η πιο συναρπαστική εμπειρία. Γιατί είναι κατά βάσιν παιχνίδι του μυαλού και αυτό μπορεί να διεγερθεί με πολλαπλούς τρόπους: τους παρακάτω 20.

Να σε αγγίζει χαμηλά… σιγά και απαλά: Ο θεραπευτής Simone Bienne συμβουλεύει τους άνδρες να αγγίζουν τις συντρόφους τους στην περιοχή γύρω από το αιδοίο πολύ απαλά και πολύ αργά. Αυτό θα αποβεί άκρως ερεθιστικό.

Σωπάστε εντελώς για λίγα λεπτά: Η sex educator Jenny Block υποστηρίζει ότι το σεξ είναι μια πρακτική που αφορά το κορμί και το πνεύμα. Όταν αυτά είναι συντονισμένα, τότε αυτό γίνεται καλύτερα. Αντί, λοιπόν για βογγητά, ή βωμολοχίες στο κρεβάτι, δοκιμάστε να… σωπάσετε για λίγα λεπτά ώστε να διεγείρετε τις αισθήσεις σας. Αυτό θα ενθαρρύνει τον σύντροφό σας να βρει νέους τρόπους για να επικοινωνήσει μαζί σας.

Προκαταρκτική… γυμναστική: Λίγα λεπτά γυμναστικής (20 λεπτά είναι ικανοποιητικός χρόνος!) είναι αρκετά για να διεγείρουν το σώμα περισσότερο κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Τέξας.

Aνάσυρε από την μνήμη σου εμπειρίες sex που σε ευχαρίστησαν: Ο sex therapist Μike Lousada αναφέρει ότι “Όταν μιλάμε για το sex που έχουμε απολαύσει στο παρελθόν διεγείρουμε τις ερωτικές μας ενορμήσεις”. Φέρτε στο μυαλό σας το sex που κάνατε σε ένα μέρος που σας ευχαρίστησε, την μουσική που μπορεί να ακούγατε εκείνη την στιγμή. Μιλήστε γι’αυτό. Επαναλάβετε…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.bovary.gr/health-diary/1721/20-tips-gia-na-kaneis-sex-poy-panta-oneireyosoyn

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!