17 χρόνια μετά το σκάνδαλο πώς είναι η ζωή της Μόνικα Λεβίνσκι;

H Μόνικα Λεβίνσκι μίλησε  για τη ζωή μετά το δημόσιο εξευτελισμό και τη δράση της κατά του bullying, τονίζοντας πως είναι ενας άνθρωπος που αν μη τι άλλο γνωρίζει από πρώτο χέρι τι θα πει δημόσια ταπείνωση…


Η γυναίκα που έγινε πρωτοσέλιδο εξαιτίας της σχέσης της με τον (τότε πρόεδρο των ΗΠΑ) Bill Clinton δήλωσε πως το χιούμορ ήταν αυτό που τη βοήθησε τότε να ξεπεράσει όσα συνέβησαν και παραμένει το εργαλείο της για να διαχειριστεί διάφορες καταστάσεις.

Τα τελευταία χρόνια  εργάζεται για μια οργάνωση που θέλει να βάλει τέλος στο bullying. Η 42 χρονών σήμερα Λεβίνσκι ομολόγησε στο People πως τα χρόνια μετά το σκάνδαλο Clinton ήταν δύσκολα για εκείνη. Ο δημόσιος διασυρμός έκανε δύσκολο για εκείνη τόσο το να βρει δουλειά όσο και το να βγει ραντεβού ή να κάνει μια σχέση. «Σχεδόν έχασα τη ζωή μου», είπε. To πτυχίο που πήρε στην κοινωνική ψυχολογία από το London School Of Economics τη βοήθησε να αποκτήσει νέους στόχους, όπως και η ομιλία που έκανε το 2015 στην TED για την εμπειρία της με το bullying την έβαλε σε νέες ράγες. «Αν εύχομαι το παρελθόν μου να ήταν διαφορετικό; Ναι, φυσικά», παραδέχεται. «Όμως, κατάφερα να βρω το νόημα μέσα από το παρελθόν μου. Και θέλω ο κόσμος να ξέρει πως μπορούν κι αυτοί να κάνουν το ίδιο».

Mεταξύ άλλων ρωτήθηκε αν βγαίνει ραντεβού αυτόν τον καιρό και απάντησε:
“Προτιμώ να κρατώ για μένα την προσωπική μου ζωή. Νομίζω πως ο κόσμος έμαθε υπερβολικά πολλά για τα ερωτικά μου που αρκούν για το υπόλοιπο της ζωής μου!”

Και προφανώς δεν έχει καθόλου άδικο. Όσο για εκείνα τα χρόνια του σκανδάλου, εξομολογήθηκε  “Το να λένε για μένα τα χειρότερα πράγματα που θα μπορούσα να σκεφτώ, ενισχύοντας τους χειρότερους φόβους μου ήταν ισοπεδωτικό. Ντρεπόμουν τόσο πολύ. Υπήρχε πολύ επιθετικότητα στον τρόπο που εκφράστηκαν για μια γυναίκα και την εικόνα της.”



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!