Αναστασία Κορινθίου: Επίσημα και νεράιδα της Αθήνας με το ”Ποτέ μην λες για πάντα”

Πολλά χαμόγελα, φλας, δάκρυα συγκίνησης , μουσική και κρασί έγιναν η νέα πατρίδα της Αναστασίας Κορινθίου στο νέο ΜΑΖΙ που ξεκίνησε πια στην φιλόξενη τελικά για εκείνη Αθήνα!!!


Στην Ρόδο την αποκαλούν η Νεράιδα τους. Οι αναγνώστες της την λατρεύουν.

Το πρώτο της βιβλίο έγινε σήριαλ στην τηλεόραση και καθήλωσε χιλιάδες τηλεθεατές. Οι φίλοι της την αποκαλούν αληθινή, την αγαπούν και την στηρίζουν.

20

Η Αναστασία Κορινθίου που γνώρισα εγώ, είναι ένας άγγελος σε μορφή ξανθιάς γυναίκας που ήρθε για να υπηρετήσει ένα έργο που λίγες μπορούν να προσφέρουν… 

30 40 50

Την αγάπη, την δύναμη, την ζωή, και την ενέργεια της μέσα από τα βιβλία της αλλά το σημαντικότερο μέσα από την προσωπικότητα της

10

Γνωρίστε και εσείς την Νεράιδα πια της Αθήνας μέσα από αυτή την εκπληκτική παρουσίαση του βιβλίου της Ποτέ μην λές για πάντα που έγινε στην Αθήνα για να την καλωσορίσει και επίσημα πια.

16 17

Την γυναίκα που μπορεί να κάνει τα πάντα εφικτά και όπως λέει και η ίδια, αφήστε την να γράφει, γιατί αν σταματήσει να γράφει θα σταματήσει να υπάρχει!! Και εμείς θέλουμε να υπάρχει στην ζωή μας! 

60

Ήταν μια βραδιά αξέχαστη, μαγική …από αυτές που γίνονται αγκαλιά αγάπης!!

Στο vibe bar , οι δημοσιογράφοι – φίλοι Άννα Τσιάλτα και και Γιάννης Βίτσας την <<ανέκριναν>> και την <<έκριναν>> οι φίλοι που γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο!

80
Ο εκδότης- συγγραφέας- αγαπημένος (και Κριός) Γιάννης Φιλιππίδης με την βελούδινη φωνή της ηθοποιού Χριστίνα Παγκάλη την σύστησαν λογοτεχνικά.

100 25

Πολλά χαμόγελα, φλας, δάκρυα συγκίνησης , μουσική και κρασί έγιναν η νέα πατρίδα της Αναστασίας Κορινθίου στο νέο ΜΑΖΙ που ξεκίνησε πια στην φιλόξενη τελικά για εκείνη Αθήνα!!!

110 120

Το βιβλίο κυκλοφορεί απο την Άνεμος Εκδοτική !!! 

Φωτογραφίες απο την υπέροχη Ζηνέτα Χατζηρήγα την οποία ευχαριστούμε πολύ για το υλικό !! 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!