Ο Νέος επιχειρηματίας Δημήτρης Καρράς κατάφερε να κάνει το μαγαζί του στέκι επωνύμων

Όλη οι επώνυμοι το έχουν κάνει στέκι τους γιατί το burger τελικά είναι η αδυναμία τους !!


Αφού άνοιξε το μαγαζί του με τόσο καλούς οιωνούς ο Δημήτρης Καρράς στην Βάρη δεν έλειψαν όλοι οι φίλοι να περάσουν να πούν μια καλησπέρα … και φυσικά να δοκιμάσουν όλα τα φαγητά που όπως δείχνουν είναι τέλεια και νοστιμότατα!!

Εννοείτε πως αυτές τις εποχές οι Φίλοι στηρίζουν τον επιχειρηματία γιατί οι ευχές είναι το σημαντικότερο.  

Αυτές οι δύσκολες εποχές είναι πάντα καλές σε αυτούς που ρισκάρουν και αν μη τι άλλο πάνε μπροστά.

Ο Σάκης Αρσενίου  αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αθήνα και εκτός από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις αφιερώνει χρόνο στους φίλους του. Έτσι δεν έχασε την ευκαιρία να πάει για φαγητό στον φίλο του Δημήτρη Καρρά !!

12717777_10153557277084234_4443805348951699227_n

Ο Πάνος Καλίδης με την Γυναίκα του ήταν εκεί απο την πρώτη μέρα που άνοιξε όχι μόνο γιατί είναι οικογενειακοί φίλοι αλλά για να δοκιμάσει και τα μενού.

1000

320

Ο Θάνος Τζάνης έκλεψε λίγο απο τον χρόνο του μιας και αυτό τον καιρό μαζι με την Αμαρτωλή του είναι με μια βαλίτσα στο χέρι και επισκέφτηκε τον φίλο του στο νέο του μαγαζί για να δοκιμάσει σίγουρα το μενού!!

300

Ο τραγουδιστής Αντώνης Σιγανός επισκέφτηκε τον φίλο του φυσικά για να δοκιμάσει γεύσεις.

400

800

Ο Θανάσης Βασιλάκος έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, αφού εκτός από το νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα εμφανίζεται και σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Κύπρου, αφού το «Μαντήλι» του σημειώνει μεγάλη επιτυχία.
Ο τραγουδιστής στον ελεύθερο χρόνο του συναντάει τους φίλους του. Έτσι, έκανε και τώρα όπου πήγε για burger στο μαγαζί του φίλου του Δημήτρη Καρρά.

vasilakos

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!