Grammys 2016: Η Lady Gaga ντύνεται David Bowie και «σώζει» τα βραβεία [εικόνες + βίντεο]

Η μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής, η τελετή απονομής των 58ων Μουσικών Βραβείων Grammy έλαβε χώρα όπως κάθε χρονιά στο Staples Center του Los Angeles, το βράδυ της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου.


Τα φετινά Όσκαρ της Μουσικής είχαν ενδυματολογικές ατασθαλίες, ηλεκτρισμένα live, πολλούς επικήδειους και 83 βραβεία, αλλά η βραδιά κύλησε αργόσυρτα, με τον παρουσιαστή LL Cool J να ανταποκρίνεται μάλλον flat στο ρόλο του.

Με το ξεκίνημα της τελετής η Taylor Swift κέρδισε το βραβείο για το Άλμπουμ της Χρονιάς, ενώ 5 βραβεία πήρε ο Kendrick Lamar, η Meghan Trainor κέρδισε το Grammy για τον καλύτερο νέο καλλιτέχνη και ο Ed Sheeran όπως ήταν αναμενόμενο για το καλύτερο τραγούδι.

https://www.youtube.com/watch?v=3fGBZhsa4VU

Ο παρουσιαστής της βραδιάς LL Cool J

“>

Τέιλορ Σουίφτ

Η Adele καταχειροκροτήθηκε live, ενώ χειροκρότημα απέσπασαν και όλοι οι μεγάλοι καλλιτέχνες που έφυγαν την περασμένη χρονιά απο τη ζωή – όπως ο Lemmy. Εντύπωση προκάλεσε ο χολιγουντιανός σταρ Johnny Deppy που «έκαψε» την κιθάρα του με τους Hollywood Vampires και τον αειθαλή Alice Cooper στη σκηνή. Φορτισμένο συναισθηματικά ήταν και το αφιέρωμα στονLionel Richie!

Μπρούνο Μαρς

Alabama Shakes

Τη βραδιά πάντως «έσωσε» από πλευράς τηλεθεάσεων η εκπληκτική Lady Gaga με το αφιέρωμά της στον David Bowie, που ήταν το είδωλό της και έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες σε ηλικία 69 ετών. Η Gaga «χτύπησε» λίγο νωρίτερα το πρόσωπο του Bowie τατουάζ στα πλευρά της και μάλλον αυτό την ώθησε να δώσει την ψυχή της… τραγουδώντας γνωστά κομμάτια του καλλιτέχνη σύμβολο!

Αφιέρωμα στον Lionel Richie

Adele

Johnny Depp – Hollywood Vampires + Alice Cooper

Johnny Depp

O Justin Bieber με τιγρέ πουκάμισο ερμήνευσε τα “Love Yourself” και “Where Are U Now” στη σκηνή με τον Jack U, ο Bruno Mars ξεσήκωσε το κοινό, αφού πήρε και το Grammy για τον δίσκο της χρονιάς. Βέβαια οι θεατές μάλλον έδωσαν λιγότερη σημασία στα βραβεία και περισσότερη στην κολομβιανή σεξοβόμβα Sofia Vergara που έκλεψε τις εντυπώσεις από τον Pitbull επί σκηνής!

Sofia Vergara VS Pitbull

via



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!