H Kim Cattrall αποκαλύπτει την ημερομηνία λήξης των γυναικών στο Χόλιγουντ

Η σταρ του Sex and the City είναι 59 ετών και έχει αφήσει πίσω της την Samantha Jones.


H Kim Cattrall, η γνωστή Samantha Jones του Sex & the City, αποκάλυψε πως τώρα πια που έχει μεγαλώσει, δεν της προσφέρονται πικάντικοι ρόλοι όπως ήταν για παράδειγμα ο χαρακτήρας της στη διάσημη σειρά. Σύμφωνα με την 59χρονη Cattrall, οι γυναίκες στο Hollywood έχουν ημερομηνία λήξης, την οποία η ίδια τοποθετεί στην ηλικία των 35 ετών.

Η Kim Cattrall έδωσε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC με αφορμή το ρόλο της στη σειρά του Netflix “Sensitive Skin”, όπου υποδύεται μια γυναίκα εκ διαμέτρου αντίθετη με την πληθωρική Samantha, μια σύζυγο εγκλωβισμένη σε ένα γάμο που περνά κρίση.

Η Cattrall, που είναι επίσης παραγωγός της σειράς, λέει πως αυτό που την τράβηξε στον συγκεκριμένο ρόλο είναι ο συναισθηματισμός της γυναίκας που γερνά. “Σκέφτηκα ‘Ουάου, αυτή είναι μια ιστορία που κανείς δεν λέει’, κάτι το οποίο είχα διαπιστώσει και από τότε που κάναμε γυρίσματα για το Sex & the City” λέει η ίδια, που όταν τελείωσε η σειρά το 2004 ήταν 50 ετών.

Σχολιάζοντας το πως νιώθει τώρα που έχει μεγαλώσει η Cattrall κάνει λόγο για ημερομηνία λήξης των γυναικών στα 35 τους. “Για μένα το θέμα δεν είναι να είσαι νέος. Το ζήτημα είναι να είναι μεγάλος και να νιώθεις νέος. Ζω στον αληθινό κόσμο” σχολιάζει. “Απέρριψα πολλές δουλειές επειδή ένιωσα πως θα παίξω κάποιον χαρακτήρα γκροτέσκ ή ένα αστείο της αισθητικής ή τελοσπάντων κάτι με αρνητική χροιά” συμπληρώνει.

Όσον αφορά μια επανένωση των τεσσάρων χαρακτήρων για λογαριασμό τρίτης ταινίας Sex & the City, h “Samantha” λέει πως θα ήταν δύσκολο να γραφτεί το σενάριο, αλλά πως πιστεύει ότι όλες τους θα το ήθελαν.

“Νομίζω πως πλέον κάνω πράγματα που πραγματικά με ενδιαφέρουν. Η ζωή μου θα αλλάξει και εξελιχθεί όσο μεγαλώνω και προτιμώ να το αποδέχομαι αυτό παρά προσπαθώ να το πολεμήσω. Μια τέτοιου είδους ‘παραίτηση’, νομίζω, είναι κατά κάποιον τρόπο ειρήνη” καταλήγει.

To διαβάσαμε στο lifo.gr.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!