15 αισθησιακοί τρόποι να “αποπλανήσεις’ το αγόρι σου


Είτε είστε λίγο καιρό μαζί είτε πολλά χρόνια, το σεξ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι μιας υγιούς σχέσης, κακά τα ψέματα. Βέβαια, υπάρχουν φορές που θέλεις να τραβήξεις την προσοχή του λίγο περισσότερο, να τον προκαλέσεις, να τον τρελάνεις με λίγα λόγια, χωρίς όμως να του το πεις. Και σ’ αυτές τις περιπτώσεις προσπαθείς σίγουρα να σκεφτείς κάτι διαφορετικό, κάτι που δεν θα το περιμένει.

Ο Allen Berger, σύμβουλος σχέσεων και συγγραφέας του “Love Secrets Revealed” και η Ellen T. White, συγγραφέας του “Simple Irresistible”, προτείνουν λοιπόν κάποιους αισθησιακούς τρόπους για να αποπλανήσεις το αγόρι σου:

1. Καθώς ετοιμάζεται να κάνει ντους, ακολούθησε τον στο μπάνιο φορώντας μια λευκή μπλούζα ή ένα λευκό πουκάμισο και τίποτα άλλο. Όσο πιο πολύ βραχείς με νερό, τόσο το καλύτερο. Το μυστικό όμως είναι στο να μην το βγάλεις μέχρι να τελειώσει το μπάνιο!

2. Εάν βρίσκεστε σε κάποιο πάρτι, πήγαινε προς το μέρος του και ψιθύρισε του κάτι πονηρό, όπως «Θα σου αρέσουν σίγουρα τα εσώρουχα που πήρα σήμερα! Ελπίζω να θέλεις να τα δεις όταν φύγουμε από εδώ!». Προτού προλάβει να αντιδράσει, φύγε από κοντά του.

3. Ζήτησε του να πάτε μαζί για να αγοράσετε εσώρουχα, μιας κι η άποψη του μετράει. Το γεγονός ότι δεν θα μπορεί να σε αγγίζει ενώ εσύ τα δοκιμάζεις, απλά …τον πεθαίνει!

4. Δοκίμασε μπροστά του εκείνο το μαγιό που του αρέσει να φοράς το καλοκαίρι με την πρόφαση ότι θες να βεβαιωθείς πως δεν πήρες κιλά και σου κάνει ακόμα.

5. Την επόμενη φορά που θα του μαγειρέψεις, φόρεσε μια στενή pencil φούστα, ένα see through πουκάμισο κι από μέσα το αγαπημένο μαύρο σου σουτιέν. Μην τον αφήσεις να σε αγγίξει μέχρι να τελειώσετε το φαγητό.

6. Ψέκασε τα μαλλιά σου με το άρωμα σου (χωρίς να το παρακάνεις) και μάζεψε τα μια αλογοουρά. Όταν βρεθείτε, λύσε τα μαλλιά σου κι άφησε το άρωμα να τρελάνει τις αισθήσεις του.

7. Ρίξε μερικές σταγόνες από ένα αισθησιακό άρωμα στο εσωτερικό των μηρών προτού κάνετε σεξ.

8. Κατά τη διάρκεια της ημέρας στείλε του ένα μήνυμα που να γράφει: «Σου έχω μια έκπληξη απόψε… ;)» και μην του δώσεις περαιτέρω εξηγήσεις. Η έκπληξη που θα του ετοιμάσεις είναι δική σου επιλογή, απλά με το μήνυμα δεν θα σταματήσει να σε σκέφτεται.

9. Μια μέρα που θα κοιμηθείτε μαζί, ξάπλωσε φορώντας μόνο το πάνω μέρος της πιτζάμας κι από κάτω ψηλές κάλτσες που φτάνουν πάνω από το γόνατο. Όταν συνειδητοποιήσει πως έχεις ξαπλώσει δίπλα του, αντέδρασε σαν να πρόκειται κάτι το φυσιολογικό.

10. Κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών, θέσε ως κανόνα να μην χρησιμοποιεί τα χέρια του. Δεν θα κρατηθεί για πολύ, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι …εξαιρετικό!

11. Εάν έχεις παραγγείλει κάποιο κρεμώδες ρόφημα π.χ cappuccino, άφησε κατά λάθος λίγο αφρό στην άκρη των χειλιών σου. Έπειτα χρησιμοποιήσε αργά, αλλά όχι επιτηδευμένα, τη γλώσσα σου για να το σκουπίσεις.

12. Πάμε και σε κάτι ριψοκίνδυνο, αλλά μια φορά αξίζει να το δοκιμάσεις. Εάν πρόκειται να φορέσεις κοντή φούστα, απέφυγε το εσώρουχο κι ανέβα πρώτη τα σκαλιά αφήνοντας τον πίσω. Θα εκτιμήσει σίγουρα τη θέα…

13. Ξέρεις ότι είναι στο δρόμο και θα περάσει μια βόλτα από το σπίτι σου; Φόρεσε το αγαπημένο σου μικρό μαύρο φόρεμα, άνοιξε την πόρτα χωρίς να πεις κάτι κι άρχισε να τον φιλάς.

14. Σηκώθηκες νωρίτερα απ’ αυτόν και σκέφτεσαι πως θα τον ξυπνήσεις; Αγκάλιασε τον (να το καταλάβει όμως) χωρίς να φοράς κάτι από πάνω…

15. Όσο είναι απασχολημένος σε άλλο δωμάτιο, κλείσε τα φώτα σε αυτό που βρίσκεσαι, βγάλε τα ρούχα σου, φόρεσε μόνο ψηλοτάκουνα κι άναψε ένα κερί. Το απαλό του φως θα αναδείξει τα «καυτά» σου σημεία. Έπειτα φώναξε τον να έρθει γιατί χρειάζεσαι βοήθεια…

 

Πηγή: y-olo.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!