Μάνος Ψιστάκης: Ένας σόουμαν έκανε πρεμιέρα στην Σφίγγα

Μάνος Ψιστάκης στα καλύτερα του μαζί με δύο πολύ καλές φωνές μαζί του μας έφτιαξε την διάθεση και μας έδωσε μια νότα γέλιου από όλααααα οσα είπε, αλλά και τραγούδησε.


Ένα καταπληκτικό σόου είδαμε χτες το βράδυ στο theater Σφίγγα 

Μάνος Ψιστάκης στα καλύτερα του μαζί με δύο πολύ καλές φωνές μαζί του μας έφτιαξε την διάθεση και μας έδωσε μια νότα γέλιου από όλααααα οσα είπε αλλά και τραγούδησε.

Τον τίμησαν αρκετοί φίλοι για να τον τιμήσουν και εμείς εντοπίσαμε τον ηθοποιό Θάνο Καληωρα με την παρέα του τον Φώτη  Γιαννώτη με την σύντροφο του, τον Θάνο Τζάνη, και τον Μίλτο Καρατζά διότι είναι και ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την δικογραφία του Μάνου Ψιστάκη.

200

Απολαυστική βραδιά και όπως δείχνουν τα πράγματα θα συνεχιστεί …. 

Ακούσαμε τα καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών.. Φυσικά τον ακούσαμε να θάβει την Ελληνική Τηλεόραση, την Ελληνική Πολιτική Σκηνή, το Ελληνικό Facebook και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε στο τρίωρο πρόγραμμα του !!

400 500

Και το κυριότερο, είμαστε εκεί και μπορούσαμε να του πετάμε ότι θέλουμε στην μούρη του αλλά και πάνω στην σκηνή όπου και τον απολαύσαμε …. Προτιμήθηκαν  λαχανικά βιολογικής καλλιέργειας και τρούφες μανιταριών, χρυσά Rolex και κλειδιά από Maserati και Lamborghini με λίγα χιλιόμετρα…

Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα δείτε και εσείς κάθε Τετάρτη !!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!