10+1 ενδείξεις ότι κάποιος κάνει πολύ σεξ


Κάτι λάμπει στην αύρα του, κάτι ξεχωρίζει στον τρόπο που εκφράζεται, κάτι διαφαίνεται στη χειραψία του. Ο άνθρωπος που κάνει πολύ -και καλό- σεξ το εκπέμπει.

Υπάρχουν σίγουρα κι άλλες ενδείξεις, πιο υπόγειες και δυσδιάκριτες, αλλά αυτές φωνάζουν ότι όλα πάνε καλά.

1. Τα μάτια του λάμπουν εκπέμποντας ένα περίεργο φως. Αλλιώτικο. Δεν μοιάζει με φως λαμπατέρ, ούτε με φως από λάμπα θυέλλης. Μοιάζει με ακτίνες  Χ από μάτια αιλουροειδούς, έτοιμο να αρπάξει το θήραμα ή με χορτασμένο κοάλα έτοιμο να φάει ένα ακόμα βλαστάρι από κάποιον ευκάλυπτο της Αυστραλίας.

2. Τα μαλλιά του, ναι, καλά διαβάσατε, τα μαλλιά του είναι υπέροχα, καλοστιλιζαρισμένα και ίσια. Η φράση «ήμουν τόσο ευτυχισμένος που ίσιωσε το μαλλί μου» δεν έχει βγει τυχαία. Σεξ ίσον ευτυχία, ευτυχία ίσον ίσιο μαλλί. Μπορείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει στην περίπτωση των φριζέ απολήξεων της τρίχας. Ή μάλλον τι δεν συμβαίνει.

Γελάει δυνατά. Και πολύ. Και συχνά. Κι όταν δε γελάει, χαμογελάει. Με αυτό το πονηρό χαμογελάκι που έχει κι ο Σιλβέστερ όταν έχει φάει τον Τουίτι.

3. Η διάθεσή του είναι χάι, σούπερ χάι. Οι ενδορφίνες του, μία από τις 3 κύριες ομάδες ενδογενών οπιοειδών που παράγονται στον εγκέφαλο, είναι σε σούπερ ανεβασμένα επίπεδα. Το ίδιο και η φασαρία που προκαλεί όταν μπαίνει σ’ ένα χώρο. Σαν να μπούκαρε ο αεικίνητος Ταζ.

4. Η απαντήσεις του ξεκινούν με «ναι». Ακόμα κι όταν καταλήγουν σε «όχι» η απαντήσεις του είναι με θετικό πρόσημο. Δεν αρνείται τίποτα, δεν απορρίπτει τίποτα, είναι ελεύθερος.

5. Αργεί να εμφανιστεί σε όλα, μα σε όλα τα ραντεβού. Μπορεί να μην κάνει κατάχρηση του ακαδημαϊκού τέταρτου αλλά σίγουρα δεν είναι ο τύπος που θα στριμωχτεί μέσα στον περιορισμό του χρόνου. Είναι χαλαρός.

6. Τρώει με όρεξη. Τρώει μουγκρίζοντας από ευχαρίστηση. Τρώει σαν να έχει ανέβει ένα βουνό και να έχει κατέβει ένα λόφο. Κι ας μην είναι Άγγλος, σώνει και ντε. Κι ας είναι η καταγωγή του από τους Αμπελόκηπους.

7. Γελάει δυνατά. Και πολύ. Και συχνά. Κι όταν δε γελάει, χαμογελάει. Με αυτό το πονηρό χαμογελάκι που έχει κι ο Σιλβέστερ όταν έχει φάει τον Τουίτι.

8. Εκτός από λαμπερά, τα μάτια του είναι καθαρά. Το άσπρο του ματιού είναι ξέξασπρο. Δεν έχει τη θαμπή θωριά του μπαγιάτικου ψαριού.

9. Δίνει δυνατή χειραψία. Όλες οι κινήσεις του είναι δυνατές. Με νεύρο. Με πέταγμα. Με ζωτικότητα. Σαν αγρίμι που ελευθερώθηκε. Σαν θεριό που βγήκε παγανιά.

10. Δεν μιλάει για το σεξ. Όποιος κάνει σεξ δεν φλυαρεί γύρω από αυτό. Το σεξ είναι ίσως η μοναδική «επιστήμη», όπου η θεωρητική προσέγγιση είναι παντελώς άχρηστη για την πρακτική διαδικασία.  

+

Μία ακόμα 11η ένδειξη: Κατά πάσα πιθανότητα δεν γράφει λίστες και δεν διαβάζει λίστες. Ειδικά αυτές που αφορούν το σεξ.

 

Πηγή: womantoc.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!