10 σημάδια που μαρτυρούν ότι θα είναι το χειρότερο σεξ της ζωής σου!


Όταν βρίσκεσαι ακόμη στο πρώιμο στάδιο μίας ρομαντικής ή σεξουαλικής σχέσης, είναι δύσκολο να προβλέψεις αν το σεξ με τον άνθρωπο αυτό, θα είναι εν τέλει καλό. Δεν μένει παρά να το δοκιμάσεις. Αλλά πριν το κάνεις, υπάρχουν ορισμένοι εύκολοι τρόποι να ανακαλύψεις εκ των προτέρων, αν αυτός που επέλεξες θα σε απογοητεύσει στο κρεβάτι.

1. Νομίζει ότι είναι κανένας πορνοστάρ

Οι άντρες που βλέπουν πολύ πορνό, έχουν την τάση να απαιτούν ή να δοκιμάζουν αυτά που βλέπουν, και στις ερωτικές συντρόφους τους. Μην μασάς! Όλοι γνωρίζουμε ότι τα πράγματα που βλέπουμε στις πορνοταινίες είναι πέρα για πέρα αναληθή και μη ρεαλιστικά. Αν πάλι αυτός δεν το καταλαβαίνει, τότε, το σεξ μαζί του θα είναι καταστροφή.

2. Απαιτεί και από εσένα το ίδιο

Είναι δυνατόν; Έχει τις ίδιες προσδοκίες και από εσένα; Αν απαιτεί τα ίδια μη ρεαλιστικά κόλπα και ακροβατικά και από εσένα (ενώ ούτε εκείνος τα καταφέρνει καλά), παράτα τον όσο είναι νωρίς. Ο άνθρωπος είναι απάτη!

3. Σου κάνει σεξουαλικά υπονοούμενα όλη την ώρα

Με αυτόν τον τύπο, το σεξ δεν αφορά μόνο στο κρεβάτι. Είναι ικανός να σε πρήξει όλη τη μέρα με σεξουαλικά υπονοούμενα, για να κόψει αντιδράσεις. Όταν τα αστεία  για τα πέη αρχίσουν να παλιώνουν, νομίζω θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι είναι προτιμότερο να βρεις κάποιον πραγματικό άντρα, απ’ότι  έναν έφηβο που οι ορμόνες του είναι στο Θεό.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: y-olo.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!