10 μίζεροι λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνεις sεx!


Η γερμανική Bild κατέγραψε τους λόγους για τους οποίους καταφεύγουμε σε ερωτικά παιχνίδια μόνο και μόνο γιατί οι συνθήκες είναι τέτοιες που το καθιστούν «απαραίτητο»

Όταν κάνετε σεξ, νιώθετε ρομαντισμό και αγάπη για τον σύντροφό σας; Θεωρητικά αυτό μπορεί να συμβεί, πρακτικά όμως τι γίνεται;

Υπάρχουν λόγοι για τους οποίους κάνουμε σεξ από συνήθεια, επειδή θέλουμε να έχουμε κάποιο όφελος ακόμη κι αν θέλουμε να ευχαριστήσουμε κάποιον.

Η γερμανική εφημερίδα “Bild” κατέγραψε τους λόγους για τους οποίους καταφεύγουμε σε ερωτικά παιχνίδια μόνο και μόνο γιατί οι συνθήκες είναι τέτοιες που το καθιστούν “απαραίτητο”.

Οι δέκα πιο μίζεροι λόγοι για να κάνουμε σεξ

1. Όταν ο σύντροφός μας είναι συναισθηματικά χάλια: Για να του τονώσουμε το ηθικό, τον πλησιάζουμε κι αρχίζουμε να τον χαιδεύουμε.Θέλουμε να τον ανεβάσουμε ψυχολογικά και καταφεύγουμε στο σεξ.

2. Το σεξ των γενεθλίων: Κάθε χρόνο, κάνετε στον σύντροφό σας το ίδιο δώρο :σεξ .Καλό θα είναι να μην το ξεχνάτε για τις υπόλοιπες 364 ημέρες.

3. Σεξ στο ημίχρονο : Κερδίζει η ομάδα σας και είστε πανευτυχής. Τι κάνετε για να το γιορτάσετε; Ένα στα…γρήγορα μπροστά από την τηλεόραση …

4. Σεξ για προαγωγή: Η επαγγελματική σας ανέλιξη θα πραγματοποιηθεί ταχύτατα εάν υποκύψετε στο επίμονο φλερτ του προιστάμενού σας. Μέσω του σεξ θα βρεθείτε πιο γρήγορα στη θέση που ονειρεύεστε!.

5. Σεξ για δίαιτα:Έχετε παχύνει τώρα τελευταία και σκέφτεστε να χάσετε θερμίδες μέσω των ερωτικών παιχνιδιών. Όμως ότι κι αν κάνετε, δεν θα χάσετε πάνω από 350 θερμίδες.

6. Σεξ περνώντας στην αντεπίθεση:Σας έχει ήδη προσκαλέσει σε δείπνο πέντε φορές, και τώρα είναι η σειρά σας. Τον καλείτε στο σπίτι και τον… ρίχνετε στο κρεβάτι.

7. Σεξ ως λύση ανάγκης: Έχετε απογοητευτεί καθώς τους τελευταίους έξι μήνες δεν έχετε γνωρίσει κάποιον.Έτσι λοιπόν, βολεύεστε με όποιον βρεθεί μπροστά σας.

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: athensmagazine.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!