10 ενδείξεις ότι είναι πολύ κακός στο σεξ


Αγαπημένη μου το παρακάτω θέμα είναι γεμάτο αλήθειες και κυρίως ωμή ειλικρίνεια οπότε θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη να ακούσεις, ή μάλλον να διαβάσεις πράγματα που δε θα σου αρέσουν. Διότι, μπορεί εσύ φίλη μου να έχεις σχέση, ή έστω εκείνον με τον οποίο κάνεις σεξ, και τον οποίο γουστάρεις αλλά δεν το ομολογείς-typical-, αλλά βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Έχεις εκείνη την αίσθηση, ότι το σεξ σας έχει σοβαρό πρόβλημα κάτι που σου δημιουργεί νευρικότητα και προβληματισμό. Μην προβληματίζεσαι καλή μου. Όντως κάτι δεν πάει καλά, και όντως ο… εραστής σου δεν είναι αυτό που λέμε gentleman στο κρεβάτι. Με λίγα, είναι πολύ κακός στο σεξ και αυτά είναι τα 10 σημάδια που θα σου λύσουν τις απορίες.

1. Περιμένει να του κάνεις στοματικό-ΠΑΝΤΑ-αλλά εκείνος συνήθως τεμπελιάζει και δεν φέρνει στο προσκήνιο, ούτε καν σαν ιδέα την ανταπόδωση. Θα μας πεις τώρα, ότι το σεξ θα πρέπει να είναι κυρίως αισθήσεις, θέληση και αυθορμητισμός. Ε όχι, το σεξ είναι δούναι και λαβείν, και έρχεται η στιγμούλα που συνειδητοποιείς ότι τόσο καιρό μόνο δίνεις και δεν παίρνεις τίποτα! Ε, αν αυτό δεν είναι κακό σεξ, τότε ποιο είναι;

2. Προφανώς δεν τον ενδιαφέρει η δική σου ικανοποίηση-φυσικά-οπότε από τη στιγμή που εκείνος τελειώσει, και δεν θα κάνει καμία προσπάθεια να κρατήσει πάνω από 5 λεπτά-και πολύ λέω-το σεξ έχει ουσιαστικά λάβει τέλος, εκείνος κάνει το μπανάκι του και μετά αράζει με το κινητό στο χέρι. Κι εσύ; Εσύ κάθεσαι στη γωνιά σου και κλαις. Δυστυχώς.

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: queen.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!