10 πράγματα που ξεσηκώνουν έναν άνδρα

Μην είσαι πεζή, δεν “χαίρεται” μόνο όταν το θέαμα γίνεται αποκαλυπτικό. Σίγουρα το να σε δει χωρίς πολλά ρούχα του κινεί το ενδιαφέρον, αλλά δεν είναι το μοναδικό που μπορεί να τον ξετρελάνει. Η λίστα έχει αρκετά ακόμα πράγματα, κινήσεις, συμπεριφορές που θέτουν σε λειτουργία το μηχανισμό παραγωγής φαντασιώσεων ενός αρσενικού φέρνοντάς τον στην ευχάριστη θέση να σε ποθεί ακόμα περισσότερο. Γιατί εγώ αυτό ονειρεύομαι για σένα: Να έχεις την υγειά σου και να είσαι ποθητή. Να περνάς καλά θέλω.

> Το άρωμά σου έχει ισχυρή επίδραση σ’ εκείνον. Ερωτευόμαστε με τη μύτη λένε οι έρευνες και δένουμε τις αναμνήσεις μας με την χαρακτηριστική μυρωδιά εκείνου που ποθούμε.

> Το αγαπημένο του τραγούδι ή κάποιο που έχει συνδέσει με ένα πολύ σημαντικό κι ευχάριστο γεγονός της ζωής του. Τώρα λοιπόν ξέρεις τι πρέπει να παίζει την επόμενη φορά που θα βρεθείτε μόνοι σας.

Εσύ στα κόκκινα. Το χρώμα αυτό δεν ερεθίζει μόνο το οπτικό νεύρο του ταύρου, αλλά κι ενός άντρα σύμφωνα με μελέτη που έχει δημοσιευτεί στην Επιθεώρηση της Προσωπικότητας και της Κοινωνικής Ψυχολογίας και έχουμε επισημάνει αρκετές φορές ήδη. Οι γυναίκες, όπως και άλλα θηλυκά πρωτεύοντα θηλαστικά κοκκινίζουν στο πρόσωπο πριν την ωορρηξία, προσελκύοντας έτσι τα αρσενικά στη γόνιμη περίοδό τους.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: usay.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!