Όταν ο άντρας περνάει πραγματικά καλά στο κρεβάτι μαζί σας!


Ένας άντρας μιλάει εκ πείρας και μας αποκαλύπτει…

Εντάξει, καλά φαίνεται να περνάει όσο κάνετε σεξ και, ναι, έρχεται σε οργασμό. Φτάνουν όμως αυτά για να καταλάβεις ότι του αρέσει το σεξ μαζί του;Ένας συντάκτης μας αποκαλύπτει πως μπορείς να καταλάβεις αν ένας άντρας όχι απλώς ευχαριστιέται το σεξ που κάνει μαζί σου, αλλά τρελαίνεται γι’ αυτό.

1. Αφού τελειώσετε νιώθει πάντα την ανάγκη να πιει ή να φάει κάτι δυναμωτικό
Πιθανότατα γιατί αυτό που έχει προηγηθεί είναι τόσο έντονο που τον έχει εξαντλήσει.Και για έναν άντρα έντονο σημαίνει καλό.

2. Κοιμάται αμέσως μετά το σεξ
Κι όμως! Είτε το πιστεύεις, είτε όχι, αυτό θα έπρεπε να σε κολακεύει. Είναι τόσο εξαντλημένος και χαρούμενος που αυτό που μένει για να ολοκληρωθεί η ευτυχία του είναι ένας ύπνος.

3. Αγνοεί κάθε εμπόδιο για να έρθει σπίτι σου
Τι κι αν είναι ώρα αιχμής; Τι κι αν ξέρει ότι δεν θα βρει εύκολα να παρκάρει; Τι κι αν μόλις τελείωσε τη δουλειά κι είναι κουρασμένος; Τι κι αν προλαβαίνει τσίμα τσίμα ώστε να είναι μετά στην ώρα του; Έρχεται. Θα τα έκανε όλα αυτά αν δεν του άρεσε;

4. Το ξανακάνετε σχεδόν κατευθείαν αφού τελειώσετε
Τελειώνετε. Ξαναρχίζετε. Τελειώνετε. Ξαναρχίζετε. Και κάπως έτσι έχουν περάσει 3 ώρες που κυλιέστε στα σεντόνια, χωρίς να έχεις πάρει χαμπάρι. Με άλλα λόγια, έχετε τον αχόρταγο (και πολύ καλά κάνετε) κι αυτό είναι τέλειο γιατί δείχνει πως για να έχει την όρεξη και, κυρίως, την αντοχή, το απολαμβάνει όσο εσύ κι ακόμα περισσότερο.

5. Αφού τελειώσετε έχει ένα μεγάλο, χαζό χαμόγελο στο πρόσωπό του
Κι αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να το προσποιηθείς, αλλά που σου βγαίνει φυσικά.

6. Σου το λέει ανοιχτά
«Ήταν το καλύτερο σεξ που έχω κάνει μέχρι στιγμής». Ξέρουμε ακούγεται σαν λόγια του αέρα, ότι σου πουλάει φούμαρα. Κι όμως, δεν είναι έτσι. Ένας άντρας ποτέ δεν ρισκάρει να πει κάτι τόσο βαρύ αν δεν το εννοεί.

7. Όταν κάνεις εσύ κίνηση για σεξ, πάντα ανταποκρίνεται (ακόμα κι αν εκείνη την στιγμή κάνετε κάτι άλλο π.χ. βλέπετε ταινία)
Όχι δεν θα σου πει «Περιμένε, περίμενε, εδώ είναι το καλό σημείο» ή «Κάτσε λίγο να δούμε την ταινιούλα μας». Αψηφά ακόμα και τις στιγμές κορύφωσης της ταινίας γιατί ξέρει πως η κορύφωση που τον περιμένει είναι ακόμα καλύτερη.

8. Ποτέ δεν βιάζεται να τελειώσει τα προκαταρκτικά
Είναι επειδή θέλει να ζήσει και να ζήσεις έντονα κάθε σας στιγμή στο σεξ, μέρος του οποίου είναι και τα προκαταρκτικά. Γι’ αυτό τα αντιμετωπίζει με αγάπη, τρυφερότητα, πάθος και χωρίς καμία βιασύνη. Όσο πιο αργά, τόσο περισσότερο το απολαμβάνει.

9. Σου έχει πει ότι μπορείς να του ζητήσεις ό,τι θέλεις

Μάλιστα ενθουσιάστηκε τόσο με αυτά που του πρότεινες να κάνετε που του έδωσες έμπνευση να εφεύρει νέες στάσεις και καινούρια κόλπα. Enjoy!

Πηγή: govastileto.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!