Όταν οι γυναίκες σε «δουλεύουν» κανονικά! Αυτές είναι οι 10 + 1 ατάκες – ψέμα


Κάποτε κάποιος είπε ότι χωρίς το ψέμα δεν «μεγάλωσε» ποτέ καμία σχέση μεταξύ άνδρα και γυναίκας. Γι αυτό αν ακούσεις καμία γυναίκα να σου πει «όχι, εγώ δεν λέω ποτέ ψέματα», μόλις έχει πει ήδη ένα ψέμα. Έστω και αθώα μικρά ψεματάκια όλες έχουμε πει. Και αυτό το γράφει γυναίκα που δεν μιλάει μόνο για τον εαυτό της (απάντηση για εσάς τα κακεντρεχή θηλυκά).

Ποια είναι τα συχνότερα ψέματα που λένε οι γυναίκες;

Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ αυτό

Πιθανότατα το έχει ξανακάνει. Εκείνη την ώρα δεν λέει χοντρό ψέμα απλά θέλει να σε ενθουσιάσει. Οι γυναίκες που πραγματικά δεν έχουν ξανακάνει αυτό το κάτι συνήθως δεν το λένε εκείνη την ώρα, απλά φαίνεται και κάποια στιγμή το… ξεφουρνίζουν πάνω στη συζήτηση.

Δεν έχω τίποτα, καλά είμαι

Μετάφραση: Έχω, αλλά δεν θέλω να το συζητήσω. Ρώτησε με και πάλι, δείξε μου και άλλο ενδιαφέρον, προσπάθησε να το βρεις μόνος σου για να σε βασανίσω και λίγο και τότε θα σου απαντήσω, γκρινιάζοντας συνήθως και μετά μιλώντας λογικά. Σκοπός είναι να με ηρεμήσεις πάση θυσία.

Επί της ουσίας πρόκειται για ένα τεστ που πρέπει να περάσεις με επιτυχία

Δεν με πειράζει/πείραξε

Την πείραξε έστω και λίγο, δεν της άρεσε αυτό που έγινε. Συνδύασε την μετάφραση της παραπάνω φράσης «δεν έχω τίποτα καλά είμαι» για να μάθεις ακριβώς πως ένιωσε. Αν φυσικά έχεις κουράγια και ενδιαφέρεσε.

Μμμμ… ναι, ναι, ναι

Σχεδόν όλες έχουν προσποιηθεί οργασμό έστω και μία φορά. Για να μην πω όλες.

Δεν τους μπορώ καθόλου τους κοιλιακούς, τα (πολύ) γυμνασμένα σώματα

Φανταστείτε τον εαυτό σας να λέει «εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες άνω των 150 κιλών με σπυριά και λαδωμένα μαλλιά». Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με αυτή τη φράση όταν τις ξεστομίζουν οι γυναίκες. Πιστεύουμε ότι δεν κυνηγάει τους κοιλιακούς, αλλά να της κάτσει το αντιμετωπίζει σαν πολαρέτι.

Ναι αγάπη μου, να την φέρεις την μαμά σου

Για την γυναίκα σου ή την κοπέλα σου, το να κοιμηθεί η μάνα σου στο σπίτι σας είναι το ίδιο με το να φας Κυριακή μεσημέρι στους γονείς της και να μην δεις την ομάδα σου να παίζει μπάλα.

Το παιδί πήρε από εσένα (κάτι υποτίθεται καλό)

Αν ήταν κάτι καλό θα έλεγε πως πήρε από εκείνη, οπότε…

Αυτός που με αγκάλιασε/φίλησε/ήταν δίπλα μου στη φωτογραφία είναι ξάδερφος, φίλος, κολλητός μου

Πιθανότατα θέλει να αποφύγει το σπαμάρισμα ερωτήσεων για τον βλάκα πρώην ή θέλει να αποφύγει την ζήλεια σου

Εγώ δεν… αερίζομαι, δεν ρεύομαι ποτέ

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει να διηγηθεί ιστορία με τις φίλες της που βάζανε τα πρόσωπα τους κάτω από τα σκεπάσματα ή κάνανε διαγωνισμό ρεψίματος.

Θα βγω με κάτι φίλες μου από την σχολή, δεν τις ξέρεις

Πώς γίνεται να είστε μαζί τόσο καιρό και να μην τις ξέρεις;

Και το κλασσικό: ΈΧΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ, ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ

Υποθέτουμε πως δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω…

 

Πηγή: koolnews.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!