Το σχεδιαστικό δίδυµο «Kisterss» Όλγα και Γωγώ Φαρµάκη εγκαινιάζουν το ολοκαίνουργιο ατελιέ τους στο Κολωνάκι και παρουσιάζουν για πρώτη φορά την νέα τους συλλογή, µε ένα λαµπερό χριστουγεννιάτικο event, την Κυριακή 16 Δεκεµβρίου 12:00 µέχρι 19:00.

Το showroom ανοίγει τις πόρτες του για να σας υποδεχτεί στην οδό Μασσαλίας 12 στο Κολωνάκι όπου θα έχετε την δυνατότητα να ανακαλύψετε πολλές εκπλήξεις και φυσικά πολύ µόδα! Μην ξεχάσετε να βγάλετε µία αναµνηστική φωτογραφία και να µοιράσετε εορταστικά χαµόγελα µε τη Γωγώ και την Όλγα στο photo booth που θα βρίσκεται στο χώρο του ατελιέ.

Οι «Kisterss» µετά τις επιτυχηµένες συλλογές γυαλιών ηλίου, αξεσουάρ και µαγιό, παρουσιάζουν στο κοινό και την πρώτη συλλογή ρούχων τους. Εµπνευσµένες από αγαπηµένα τους κοµµάτια αλλά και από τις τελευταίες τάσεις της µόδας προτείνουν animal prints, έντονα χρώµατα, διαχρονικά κοµµάτια αλλά και πιο εορταστικά.

Όλα τα κοµµάτια της νέας συλλογής έχουν φτιαχτεί αποκλειστικά στην Ελλάδα και είναι διαθέσιµα σε επιλεγµένα καταστήµατα, στο «Kisterss» online shop και φυσικά στο «Kisterss» showroom.

Το «Kisterss» showroom θα λειτουργεί καθηµερινά 10:00 – 17:00 και θα είναι ανοιχτό και προς το κοινό.

#wearekisterss

Music by Jason Wasabi

Stay Social!

Home2

https://www.facebook.com/KisterssShop/

https://www.instagram.com/kisterss_shop/