Όλα όσα συνέβησαν στο πιο διαφορετικό Blind Audition (videos) • Hit Channel


Στο τέταρτο Blind Audition του «The Voice» ακούσαμε μοναδικές φωνές και υπέροχα τραγούδια, ζήσαμε ανατροπές και έντονες συγκινήσεις.

Το «The Voice of Greece», το απόλυτο μουσικό show, ήρθε ανανεωμένο με ένα διαφορετικό και πιο συναρπαστικό blind audition, το βράδυ της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου.

Μία blind – blind audition παρακολούθησαν οι τηλεθεατές. Άκουσαν και εκείνοι μόνο τη φωνή χωρίς να βλέπουν και το πρόσωπο. Ο διαγωνιζόμενος αποκαλύφθηκε για όλους μόνο όταν γυρίσουν οι καρέκλες.

Οι τέσσερις coaches άκουσαν και να διεκδίκησαν τους καλύτερους από τους 18 διαγωνιζόμενους για την ομάδα τους. Έως τώρα η Έλενα Παπαρίζου, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωστής Μαραβέγιας έχουν συγκεντρώσει εννιά τραγουδιστές, ενώ ο  Σάκης Ρουβάς έχει στην ομάδα του οχτώ διαγωνιζόμενους.

Ένας οδηγός νταλίκας μετανάστης στη Γερμανία, μία μαμά με την κόρη της, η οποία ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με αγαπημένο καλλιτέχνη, μία μουσικός του δρόμου με τσιγγάνικες ρίζες, ένας Κρητικός που με τη λύρα του και ένα παραδοσιακό τραγούδι μαγεύει κοινό και επιτροπή, μια μητέρα τριών παιδιών που ζει στο Αγρίνιο αλλά έχει καταγωγή από το Μεξικό, ήταν κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους του επεισοδίου.

Νέοι και νέες με όνειρα ταξίδεψαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα για να ανέβουν στο λαμπερό stage και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να κάνουν τον αγαπημένο τους coach να πατήσει το κουμπί, να γυρίσει την καρέκλα και να τον πάρει στην ομάδα του.

Πώς διαμορφώνονται οι τέσσερις ομάδες του «The Voice»;

#TeamSakis

Samir Al-Belati, Χριστιάννα Σιόκα, Μάρα Τζίμα, Andry Georgiou, Mariam Loria, Τζωρτζίνα Αλεξάκη, Σταύρος Τσουκαλάς, Μαρία Θεοχαροπούλου.

#TeamHelena

Έλενα Παπαρίζου - Helena Paparizou - The Voice of Greece 2016- Hit Channel

Αντιγόνη Σαμπατακάκη, Αφροδίτη Σοφιανίδου, Κορίνα Ντελινιάν, Βάγια Ζυγογιάννη, Μάνος Κούκκος, Lorens Jaria, Ελεάννα, Έλενα Αρμάο, Γιάννης Χρυσίδης.

#TeamPanos

Πάνος Μουζουράκης - Panos Mouzourakis - The Voice of Greece 2016- Hit Channel

Σοφία Νάσσιου, Ross Hill (Σταύρος Παπαδάκης), Στέλιος Πετράκης, Ιωάννα Θεοδοσιάδου, Χριστίνα Κυριάκου, Μυρτώ Πάσχου, Νίκος Μουταφίδης, Κυριακή Χατζηθεοδώρου, Γιώργος Χριστοδουλάκος.

#TeamKostis

Κωστής Μαραβέγιας - Maraveyas Ilegal - The Voice of Greece 2016 - Hit Channel

Όλγα Μπούντου, Κατερίνα Μπαρμπαρούση, Georgia Ram, Μαρία Γαργαροπούλου, Δημήτρης Ντουνιαδάκης, Νάγια Αγοραστού, Πάνος Παταγιάννης, Μαριάννα Δημούση, Ντανιέλα Πούγκα.

Δείτε όλες τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων που προκρίθηκαν από την 4η Blind Audition του «The Voice» στην ακόλουθη λίστα:

Διαβάστε όλα τα νέα του «The Voice» εδώ

The Voice of Greece - Hit Channel

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!