Ένας σούπερ υγιεινός χυμός παντζαριού για να δροσιστείτε και να αναζωογονηθείτε. Πίνεται όλες τις ώρες σκέτος ή- ακόμα καλύτερα- συνοδεύοντας κάποιο σνακ.

Μερίδες:4

Χρόνος προετοιμασίας:10′

Χρόνος μαγειρέματος:0′

Έτοιμο σε:10′

Υλικά

4 μέτρια καρότα, πλυμένα καλά, κομμένες τις άκρες τους
2 παντζάρια πλυμένα καλά (300γρ. περίπου)
100γρ. σελινόριζα καθαρισμένη, σε κομμάτια
1 κομματάκι πιπερόριζα (περίπου 15γρ.) πλυμένο καλά
λίγο αλάτι θαλασσινό

Για το σερβίρισμα

4 μικρά στικ σέλερι
πάγο
αλάτι θαλασσινό

Διαδικασία

Βάζετε όλα τα υλικά στον αποχυμωτή και χτυπάτε μέχρι να γίνουν χυμός.

Βρέχετε με νερό το χείλος τεσσάρων ποτηριών και τα πασπαλίζετε με θαλασσινό αλάτι.

Βάζετε πάγο στα ποτήρια, μοιράζετε τον χυμό, βάζετε από ένα στικ σέλερι σε κάθε ποτήρι και σερβίρετε.

Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος – Food Styling: Tina Webb

Tips
Καλό είναι να βάλετε τον χυμό στο ψυγείο για λίγη ώρα για να ενωθούν οι γεύσεις.

Πηγή: olivemagazine.gr