Χριστίνα Σάλτη – Live Medley Φέρνει μοναδικά στο σήμερα 5 μεγάλες επιτυχίες!


Η Χριστίνα Σάλτη παρουσιάζει ένα μοναδικό live medley και φέρνει στο σήμερα 5 μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες σε σύνθεση του Κώστα Μηλιωτάκη!

Η αρχή γίνεται με το «Παράλληλη Αγάπη», ένα τραγούδι που η Χριστίνα Σάλτη έκανε ξανά no1 επιτυχία 24 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του. Μεταξύ άλλων, το «Παράλληλη Αγάπη», σε στίχους Σμαρούλας Μαραγκουδάκη, έγινε χρυσό σε digital streams και no1 στις γενικές τάσεις του YouTube όπου μετρά πάνω από 4 εκατομμύρια views σε σχεδόν 2 μήνες, ενώ βρέθηκε στις πρώτες θέσεις του ραδιοφωνικού airplay και δεν λείπει από κανένα DJ set.

Με την εξαιρετική φωνή της, η Χριστίνα Σάλτη ερμηνεύει άλλα τέσσερα ξεχωριστά τραγούδια σε μουσική του Κώστα Μηλιωτάκη, που γνώρισαν τεράστια επιτυχία στις αρχές του 2000.

Πρόκειται για τα «Έκανα Τη Νύχτα Μέρα» (στίχοι Δημήτρης Πάτσιος – πρώτη εκτέλεση Γιώργος Τσαλίκης), «Αν Φύγεις» (στίχοι Πάνος Φαλάρας – πρώτη εκτέλεση Νίκος Βέρτης), «Μου Φτάνει Να ‘Χω Εσένα» (στίχοι Δημήτρης Τσάφας – πρώτη εκτέλεση Γιώργος Γιαννιάς) και «Τη Μοναξιά Φοβάμαι» (στίχοι Πάνος Φαλάρας – πρώτη εκτέλεση Αγγελική Ηλιάδη).

Το live medley συνοδεύεται από video, με τη Χριστίνα Σάλτη στο στούντιο ηχογράφησης, να ερμηνεύει τα 5 τραγούδια μοναδικά και να μας κάνει να τα αγαπήσουμε ξανά!

Δείτε το video:



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!