Χριστίνα Θεωνά: Στα γυρίσματα του μοναδικού ντουέτου της με τον Θέμη Αδαμαντίδη


Ο Θέμης Αδαμαντίδης, είναι ένας «μεγάλος» καλλιτέχνης και άνθρωπος, που δίνει την ψήφο στήριξής του, σε πολλά υποσχόμενους συναδέλφους του, όταν και εφόσον, τους πιστεύει. Έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη, ο σπουδαίος ερμηνευτής, είπε το «ναι», σε μία μοναδική συνεργασία, με την ταλαντούχα Χριστίνα Θεωνά… και το αποτέλεσμα αυτής, είναι ένα εκπληκτικό ντουέτο, μία δυναμική ερωτική μπαλάντα.

Σε μουσική του Χρήστου Αναστασίου και του Γιάννη Μαγγελάκη, και στίχους του Χρήστου Αναστασίου, που έχει υπογράψει μεγάλες επιτυχίες του Θέμη Αδαμαντίδη, όπως «Αυτό το Λίγο», το «Απομακρυνθήκαμε», σύμφωνα με όσους το έχουν ακούσει, είναι άκρως συγκινητικό. Η μελωδική φωνή της Χριστίνας Θεωνά, ταίριαξε από την πρώτη στιγμή, με την τεράστια φωνή του Θέμη Αδαμαντίδη, με τους δύο τους, να απογειώνουν, το «Απομακρυνθήκαμε»! Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, έγινε στο κτήμα Νάσιουτζικ, και η οπτικοποίηση του μοναδικού αυτού ντουέτο, δια χειρός του μετρ Γιάννη Παπαδάκου, που όσοι έχουν δει το αποτέλεσμα, κάνουν λόγο, για υπερπαραγωγή.

Την εικόνα της Χριστίνας Θεωνά, επιμέληθηκε η dream team, Βασίλης Μπουλούμπασης,  Διονύσης Κολποντίνος, και Βάσω Νακοπούλου, ενώ τον Θέμη Αδαμαντίδη, ο Δημήτρης Γραμματικογιάννης. Και εν αναμονή σε λίγο καιρό του ντουέτου της με τον Θέμη Αδαμαντίδη, η Χριστίνα Θεωνά, που έχει εισβάλλει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα, έχει ακόμη έναν άσο στο μανίκι της, ένα ακόμη ντουέτο, με τον Πάρι Καραγιαννόπουλο, που είχε γίνει πασίγνωστος, με το «Μαγκάβα Τουτ», που είχε ερμηνεύσει με την Άννα Βίσση. Ένα ξεσηκωτικό ντουέτο, με τίτλο «Τι χωρισμός, τι θάνατος», σε στίχους-μουσική του Χρήστου Αναστασίου, που θα απολαύσουμε σε λίγες μέρες, από την υπέροχη Χριστίνα Θεωνά.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!