Άλλος ένας παίκτης αναγκάστηκε να αφήσει το σπίτι του Power of Love την Παρασκευή. Σε ένα επεισόδιο που τα είχε όλα, είδαμε αποκαλύψεις, συγκινήσεις αλλά και …απειλές για οικειοθελή αποχώρηση.

Οι δύο αγαπημένοι παίκτες του κοινού ήταν η Ζένια Σολδάτου και ο Φίλιππος Αρβανίτης. Οι γυναίκες προστάτευσαν τον Γιάννη Κοπιδάκη, ενώ οι άντρες την Έλενα Πολυχρονοπούλου. Υποψήφιοι προς αποχώρηση τέθηκαν οι Αντώνης Χρόνης και Αργυρώ Τσιοράνου.

Πιο αγαπημένος παίκτης του τηλεοπτικού κοινό, που κέρδισε και τα 2.500 ευρώ, αναδείχθηκε ο Φίλιππος Αρβανίτης έτσι προστάτεψε τον συμπαίκτη του, Αντώνη. Όπως καταλάβατε, η Αργυρώ Τσιοράνου αποχώρησε από το παιχνίδι και το εν λόγω αποτέλεσμα έκανε τον φερόμενο ως σύντροφό της και έξω από το παιχνίδι Γιάννη Κοπιδάκη να ανακοινώσει πως θέλει να φύγει οικειοθελώς από το σπίτι.

Ωστόσο δεν αποχώρησε καθώς στο τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου φαίνεται να είναι κανονικά στο σπίτι. Εξάλλου, η αγαπημένου του, Αργυρώ, ίσως επιστρέψει στο παιχνίδι σύμφωνα με τους κανόνες και το κοινό που θα αποφασίσει τελικά.