Χαλκιδική: Μυστήριο η εξαφάνιση 26χρονης και της 3χρονης κόρης της – Τι εξετάζει η αστυνομία


Κανένα ίχνος παρά τις έρευνες της αστυνομίας, δεν έχει ακόμα εντοπιστεί της 26χρονης γυναίκας και της 3χρονης κόρης της που εξαφανίστηκαν από τη Χαλκιδική από την Τετάρτη (22/03), με αποτέλεσμα να εξετάζεται τώρα το ενδεχόμενο να έφυγαν στο εξωτερικό.
 
Χθες το απόγευμα, ο 32χρονος πατέρας του κοριτσιού δήλωσε την εξαφάνισή τους στο Αστυνομικό τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής. Όπως ανέφερε η 26χρονη σύντροφός του είχε φύγει την Τρίτη από το σπίτι τους στη Νικήτη Χαλκιδικής, μαζί με το παιδί και δεν κατέστη δυνατόν να επικοινωνήσει μαζί της.

Η 26χρονη μαζί με το σύντροφό της ζούσαν μαζί, αλλά δεν είναι παντρεμένοι. Για την εξαφάνιση τους, έχουν ενημερωθεί η Ελληνική Αστυνομία που πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό τους.

 Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 26χρονη γυναίκα και ο σύντροφός της είχαν καβγά πριν της εξαφάνισή της. Αναφέρουν επίσης ότι τα ρούχα και τα παιχνίδια της ανήλικης λείπουν από το σπίτι με αποτέλεσμα η αστυνομία να εξετάζει το νδεχόμενο η 26χρονη να επέστρεψε στη Γαλλία, που είναι η χώρα καταγωγής της.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!