Χαλκιδική – Εξαφάνιση μητέρας και παιδιού: Πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν και του έπαιζε θέατρο


Τα ίχνη μίας 26χρονης μητέρας και του 3χρονου παιδιού της αναζητά η Αστυνομία στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, ο 32χρονος πατέρας του μικρού κοριτσιού και σύντροφος της μητέρας, μετέβη το απόγευμα της Τετάρτης 22 Μαρτίου 2023 στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής και δήλωσε την εξαφάνισή τους.

Ο ίδιος υποστήριξε πως την Τρίτη 21 Μαρτίου, η 26χρονη έφυγε από το σπίτι τους στην περιοχή της Νικήτης, παίρνοντας μαζί και την 3χρονη κόρη τους. Από εκείνη την ώρα δεν έχουν δώσει κανένα σημάδι ζωής, με τον ίδιο να προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί τους, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αποτέλεσμα.

Σημειώνεται πως το ζευγάρι δεν είναι παντρεμένο, ωστόσο συζούσε στο ίδιο σπίτι. Ο 32χρονος έχει αναγνωρίσει την 3χρονη κόρη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, το ζευγάρι είχε πάει στη Γαλλία αλλά φαίνεται πως είχαν μία διαμάχη. Έτσι, ο σύντροφός της γύρισε στην Ελλάδα και εκείνη έμεινε με τον πατέρα της. Λίγες μέρες αργότερα, επέστρεψε και εκείνη και μετά από δύο μέρες εξαφανίστηκε.

«Πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν και του έπαιζε θέατρο και του γιου μου»

Στο Live News μίλησε ο πατέρας του 32χρονου συντρόφου της 26χρονης που εξαφανίστηκε μαζί με το τρίχρονο παιδί τους, αποκαλύπτοντας στοιχεία που ρίχνουν φως στο θρίλερ της εξαφάνισης.
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, το ζευγάρι είχε πάει ταξίδι στη Γαλλία όπου μία ημέρα ήρθαν σε διένεξη, με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει εκεί με τον μπαμπά της.

«Έμεινε εκεί πέρα με τον μπαμπά της για 20-22 ημέρες, με το μωρό εδώ, εν τω μεταξύ…» ανέφερε ο ίδιος.

Και συνέχισε: «Πήγαν έμειναν πάλι στο σπίτι στη Χαλκιδική… Πήγε ο γιος μου να τους δει δύο φορές. Εγώ βγήκα μαζί του, εκείνη την ημέρα (της εξαφάνισης) για να μιλήσουμε οι δύο μπαμπάδες».

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο πατέρας του 32χρονου, «όλα αυτά ήταν ένα θέατρο». Ο ίδιος εκτιμά πως η 26χρονη είχε τα πράγματά της έτοιμα προκειμένου να εγκαταλείψει τον σύντροφό της.

«Πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν και του έπαιζε θέατρο και του γιου μου», είπε.

Ο ίδιος σημείωσε πως από μεριάς τους έχουν γίνει όλες οι νόμιμες κινήσεις και μάλιστα έχει ενημερωθεί και η Interpol, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν διαφύγει παράνομα στο εξωτερικό.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!