Φώτης Παπαζήσης – «Ευγενικά»: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του video


Ο Φώτης Παπαζήσης κλέβει τις εντυπώσεις με το νέο του single «Ευγενικά», που κυκλοφορεί μαζί με music video από την Panik Platinum.

Το «Ευγενικά» είναι  ένα «φρέσκο» και σύγχρονο λαϊκό τραγούδι, σε μουσική Άκη Δείξιμου και στίχους Νίκου Σαρρή, με τη μοναδική χροιά του Φώτη Παπαζήση.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης γύρισε το music video, το οποίο μετρά πάνω από 400.000 YouTube views σε λιγότερο από ένα μήνα, σε ειδυλλιακά locations, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Από τα πρώτα του κιόλας βήματα, ο Φώτης Παπαζήσης, που συστήθηκε δισκογραφικά με την μπαλάντα «Ψέματα», έχει καταφέρει να ξεχωρίσει. Στο ενεργητικό του έχει συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής, όπως οι Νατάσα Θεοδωρίδου, Νίκος Οικονομόπουλος, Σάκης Ρουβάς, Μελίνα Ασλανίδου και Πάνος Κιάμος, καθώς και συνεργασίες με σπουδαίους συνθέτες, όπως οι Γιώργος Θεοφάνους, Γιώργος Χατζηνάσιος, Φοίβος και Μίνως Μάτσας. Επίσης, έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το «The Voice» και το «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά», καθώς και στην ταινία «Φαντασία» του Αλέξη Καρδαρά, όπου έκανε ντουέτο με τη Ρένα Μόρφη.

2021 PANIK PLATINUM

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!