Φως στο Τούνελ: Χαμός στο Twitter με το σακάκι της Αγγελικής Νικολούλη – Γιατί επέλεξε λευκό;


Η Αγγελική Νικολούλη στη εκπομπή της Παρασκευής 4 Μαρτίου, άνοιξε ξανά την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα. 

Η εκπομπή Φως στο Τούνελ έφερε στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση

Ωστόσο χαμός έγινε με το σακάκι της παρουσιάστριας

Οι χρήστες του Twitter, έκανα πάρτι για την χρωματική επιλογή της Αγγελικής

Η Αγγελική Νικολούλη εμφανίστηκε με λευκό σακάκι και όχι με κόκκινο, όπως την προηγούμενη εβδομάδα. Σημειώνεται ότι οι χρήστες του Twitter την περασμένη Παρασκευή σχολίαζαν ότι η παρουσιάστρια φορά κόκκινα ρούχα όταν είναι κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης με την οποία ασχολείται. Μάλιστα, αρκετοί έκαναν αναφορά στο βιβλίο της με τίτλο «Θάνατος με χείλη κόκκινα» που κυκλοφόρησε το 2014, όπου, όπως σημείωναν, είχε γράψει πως το κόκκινο χρώμα το επιλέγει όταν ερευνά μυστηριώδεις υποθέσεις, χωρίς όμως να έχει ψάξει τόσα χρόνια το γιατί συμβαίνει αυτό. «Το μαύρο πάντως δεν το θέλουν πάνω μου οι τηλεθεατές. Το θεωρούν προάγγελο κακών ειδήσεων» είχε γράψει επίσης η παρουσιάστρια.

Δείτε τα ποιο  χαρακτηριστικά tweets για την Αγγελική Νικολούλη και το σακάκι της

Πάω στοίχημα σημερα η Αγγέλω φοράει κόκκινο βρακι! Αγγελικη αν με διαβάζεις και έχω δίκιο τίναξε το σακάκι όπως κάνεις όταν εκνευρίζεσαι #fosstotounel

— love will make world a better place (@Lov_Ink) March 4, 2022

Αποκλειστικό:

Η Αγγελική θα φορέσει το κόκκινο σακάκι, μετά το τέταρτο διάλειμμα! Θα το κάνει να φανεί τυχαίο, θα πέσει καφές πάνω στο άσπρο!

#fosstotounel

— Πρωτοφανής (@prwtofanis) March 4, 2022

#fosstotounel

_Κόκκινο σακάκι φοράω όταν ξέρω μόνο τόν δολοφόνο,..εκρού όμως φοράω, όταν ξέρω και τόν συνεργό!…σάς την έσκασα! pic.twitter.com/5RDalcWTVk

— just mi (@TpYpQHQu6jlsGzv) March 4, 2022



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!