Φελίσια Τσαλαπάτη: Η σπάνια εξομολόγηση για την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε – «Πέρασαν όλες οι αρνητικές σκέψεις από το μυαλό μου»


Λίγο πριν κάνει πρεμιέρα η εκπομπή που θα παρουσιάζει με τον Τριντάφυλλο και τη Μαριάντα Πιερίδη, η Φελίσια Τσαλαπάτη προχώρησε σε μια σπάνια εξομολόγηση για την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε αλλά και τη σχέση που έχει σήμερα με τον γιο της.

«Είναι δύσκολο να μπορείς να συνδυάσεις τους καθημερινούς επαγγελματικούς ρυθμούς με το παιδί, γιατί ό,τι πρόγραμμα και να κάνεις δεν θα σου βγει. Το παιδί είναι ο παράγοντας-έκπληξη. Εγώ δεν έχω κάποια γυναίκα να με βοηθάει», δηλώνει η Φελίσια Τσαλαπάτη.

«Ευτυχώς έχω τη μητέρα μου, οπότε όπου μπορώ τον έχω συνέχεια μαζί μου. Είμαι πολύ τυχερή επίσης που αυτή την περίοδο, που το πρόγραμμά μου είναι αρκετά φορτωμένο, με βοηθάει και ο μπαμπάς του παιδιού», τονίζει η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός.

Τι θυμάται από την περίοδο αμέσως μετά τη γέννηση του γιου της, που συνέπεσε με τον χωρισμό της;

«Σε εκείνη τη φάση οι ορμόνες ήταν αλλού, η ψυχολογία ήταν στα πατώματα, η επιλόχειος ήταν παντού και πέρασαν όλες οι αρνητικές σκέψεις από το μυαλό μου. Όταν επανήλθα, βρήκα πάλι τον εαυτό μου. Αυτή τη φορά, μαζί με το παιδί μου, μπόρεσα να δω πόσο όμορφα έχει αλλάξει η ζωή μου. Σταμάτησα να σκέφτομαι «κοριτσίστικα», είμαι πλήρης με το παιδί μου», εξομολογείται η Φελίσια Τσαλαπάτη.

«Ο γιος μου έχει χιούμορ, είναι το φιλαράκι μου, ο κολλητός μου, τον λατρεύω», επισημαίνει η Φελίσια Τσαλαπάτη στην εφημερίδα RealLife και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!