Φαίη Μαυραγάνη: Η άγνωστη πρόταση για επανένωση με τον Νίκο Μάνεση – «Μπήκαν ανώτερες δυνάμεις»


Η Φαίη Μαυραγάνη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Χάρη Λεμπιδάκη και στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μίλησε για την επιτυχημένη διαδρομή της τηλεοπτικής της εκπομπής, τα νούμερα τηλεθέασης και την άγνωστη πρόταση για επανασύνδεση τηλεοπτική με τον σύζυγο της, Νίκο Μάνεση.

«Αυτή η εκπομπή κλείνει 10 χρόνια. Όταν ξεκινήσαμε που δεν μας ήξερε κανείς και ήμασταν πολύ χαμηλά σε νούμερα, είχαμε μια έννοια για τα νούμερα αλλά ήταν πολύ χαμηλή. Στην πορεία που αρχίσαμε να ανεβαίνουμε και φτάσαμε για αρκετά χρόνια να είμαστε πρώτοι, κάποια στιγμή όταν κατεβαίναμε λίγο, ήταν αιτία για σύσκεψη! Αρχίζει και σου γίνεται όλο αυτό το πράγμα λίγο μανία, είναι καταπιεστικό και ενοχλητικό γιατί μπορεί να σου κάνει ζημιά και στο πως βγαίνεις» ανέφερε αρχικά η Φαίη Μαυραγάνη.

«Θέλω να αποκαλύψω κάτι. Πριν από πέντε χρόνια μας προσεγγίζει ένα κανάλι (σ.σ. μαζί με τον Νίκο Μάνεση) και μας λέει ότι έχει οραματιστεί να κάνουμε μαζί εκπομπή, έτσι όπως την κάναμε και είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις. Λίγο πριν λήξει το συμβόλαιο του ενός, μπήκαν ανώτερες δυνάμεις και δεν μας άφησαν να φύγουμε. Αν κάποια στιγμή στο μέλλον ξανά φέρουν τα πράγματα μια τέτοια πρόταση και μας ενδιαφέρει και τους δύο, πολύ ευχαρίστως να το κάνουμε» αποκάλυψε η παρουσιάστρια στην εκπομπή του Alpha.

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!