Υπό άκρα μυστικότητα οι καταθέσεις στο Ανθρωποκτονιών – Στο μικροσκόπιο η συνέντευξη των γονιών


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα του ανθρωποκτονιών για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα. Σήμερα ωστόσο οι αστυνομικοί είχαν το απρόσμενο δώρο της συνέντευξης που έδωσαν οι γονείς στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η οποία φαίνεται ότι διευκολύνει σημαντικά στην εξέλιξη των ερευνών. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, oι αστυνομικοί παρακολούθησαν τη συνέντευξη με ιδιαίτερη προσοχή. Είναι ουσιαστικά μια πρώτη αναλυτική επικοινωνία με τους γονείς, χωρίς να είναι παρόντες οι αστυνομικοί.

Μέσω αυτής, η αστυνομία θα καταγράψει την εξιστόρηση των γεγονότων και θα την συγκρίνει με τα όσα θα καταθέσουν γιατροί και νοσηλευτές. 

Οι καταθέσεις σχετικά με την υπόθεση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών γίνονται υπό άκρα μυστικότητα από γιατρούς, νοσηλευτές και άτομα από το περιβάλλον της οικογένειας. 

Όλα όσα είπαν θα κληθούν οι γονείς να τα επαναλάβουν αυτή τη φορά στην κατάθεσή τους που θα είναι κι αυτή που θα κλείσει τον κύκλο των ερευνών. 

Σε δύο εβδομάδες από τώρα αναμένεται το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζορτζίνας, η οποία είναι το τελευταίο παιδί που πέθανε. 

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Οι γονείς απαντούν στο εάν έχουν σχέση με το θάνατο τους
 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!