Τριαντάφυλλος σε Βανέσα Αδαμοπούλου: «Πες μας ποιος είναι ο μπαμπάς να ξέρει κι ο κόσμος»


Η Βανέσα Αδαμοπούλου φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης 25/7 στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην καθημερινότητα με τον γιο της, τη συνεπιμέλεια με τον Ιωάννη Παπαζήση και τα επαγγελματικά της σχέδια.

Στο τέλος της κουβέντας, κι αφού η Βανέσα Αδαμοπούλου είχε αναλύσει το ζήτημα της συνεπιμέλειας, η Μαριάντα Πιερίδη τη ρώτησε για τα επαγγελματικά της σχέδια.

«Περιοδείες κάνει ο μπαμπάς κι εγώ κάνω live. Το παιδί είναι ευτυχώς και με τον παππού και με τη γιαγιά. Ευτυχώς! Ευχαριστούμε πάρα πολύ» ανέφερε η Βανέσα Αδαμοπούλου, με τον Τριαντάφυλλο να την αιφνιδιάζει με την ερώτησή του: «Ρε συ Βανέσα, πες μας ποιος είναι ο μπαμπάς να ξέρει κι ο κόσμος. Γιατί δεν του κάνεις διαφήμιση του ανθρώπου;».

«Δεν ξέρετε ποιος είναι ο μπαμπάς ρε παιδιά; Θα με τρελάνει ο Τριαντάφυλλος! Θα πει η Μαριάντα. Τριαντάφυλλε, πριν έρθω εδώ δεν κάθισες να δεις καθόλου το background της καλεσμένης σου;»

«Εγώ είμαι ο εαυτός μου. Αγάπη μου είναι διαφορετικό αυτό το πρωινό. Θέλω να είμαι αυθόρμητος, σαν να έχεις έρθει στο σπίτι μου και να μιλάμε» απάντησε ο Τριαντάφυλλος, με τη Μαριάντα Πιερίδη να προσπαθεί να… «ελαφρύνει» την ατμόσφαιρα.

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!