Τριαντάφυλλος για Σάκη Κατσούλη: Είμαι στενοχωρημένος – Δώσαμε όρκο ποτέ παρέα με τον συγκεκριμένο παίκτη


Πικραμένος είναι ο Τριαντάφυλλος για τον μέχρι πρότινος φίλο του Σάκη Κατσούλη, καθώς όπως ανέφερε σε ανάρτησή του, είχαν δώσει όρκο ότι όποιος πάει στο Survivor, να μην κάνει παρέα με τον Γιώργο Κόρομι. Αυτός ο όρκος έσπασε κι ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του Open Weekend και στην Βίκυ Δέτσικα για το παράπονό του.

«Σιγά απλά μου έκανε εντύπωση. Δεν είναι προδοσία, απλά νιώθω στενοχωρημένος γιατί είχαμε πει κάτι. Δώσαμε όρκο ότι αν είμαστε στο Survivor All Star ποτέ Amigos, αλλά αν περάσουμε τους Amigos, ποτέ με τον συγκεκριμένο παίκτη. Ούτε το όνομά του δεν μπορώ να πω. Είπε: «Εννοείται ποτέ με αυτόν, περάσαμε τόσα». Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε κι είπαμε για αυτό. Έκανα υπομονή με όσα είδα στο παιχνίδι, αλλά έπρεπε να το βγάλω από μέσα μου. Ένιωθα λίγο περίεργα» ανέφερε ο Τριαντάφυλλος.

«Ας κερδίσει ο Σάκης. Τον αγαπώ. Θα με πούνε κωλοτούμπα, μπιφτεκά. Πείτε με ό,τι θέλετε, βρίστε με, εγώ αυτό που ήθελα να πω, το είπα. Νιώθω στενοχωρημένος, όχι προδομένος. Από εκεί και πέρα όποιος θέλει να το καταλάβει το καταλαβαίνει, αλλιώς δεν πειράζει.» σημείωσε ο Τριαντάφυλλος.

πηγή: zappit.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!