Τρεις μύθοι για το σεξ


Παρά το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη πληροφόρηση για το σεξ, ωστόσο υπάρχουν ακόμη κάποιοι μύθοι και προκαταλήψεις που εξακολουθούν να διαδίδονται ως αλήθειες.

Επιπλέον αυτοί οι μύθοι μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη ζωή μας και το πώς αντιμετωπίζουμε τον σύντροφό μας.

Διαβάστε παρακάτω τρεις μύθους για το σεξ που φυσικά δεν ισχύουν…

1. Οι γυναίκες ενδιαφέρονται λιγότερο από τους άνδρες για το σεξ

Kάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι γυναίκες μπορεί να χάσουν το ενδιαφέρον τους για το σεξ όταν υπάρχει ιστορικό κακοποίησης, όταν η σχέση τους ταλανίζεται από προβλήματα που δεν αντιμετωπίζονται, καθώς και όταν οι απαιτήσεις από την εργασία και την ανατροφή των παιδιών είναι πολύ υψηλές. Σε γενικές γραμμές, μια σεξουαλικά ικανοποιημένη γυναίκα είναι χαρούμενη και διατιθέμενη να δώσει και να λάβει αγάπη.

2. Όσο περισσότερη οικειότητα αναπτύξει το ζευγάρι, τόσο καλύτερο θα είναι το σεξ

Ο μεγαλύτερος εχθρός του σεξ είναι η ανία. Κάθε ζευγάρι έρχεται αντιμέτωπο με την πρόκληση βρει το σεξουαλικό του στυλ που θα εξισορροπεί την οικειότητα και τον ερωτισμό. Η ανάπτυξη πολύ μεγάλης οικειότητας μπορεί να οδηγήσει τους δυο συντρόφους να από-ερωτικοποιήσουν ο ένας τον άλλο, με αποτέλεσμα η σχέση να χάσει τον αισθησιακό της χαρακτήρα.

3. Τα προφυλακτικά μειώνουν την απόλαυση

Το σωστό προφυλακτικό μπορεί να ενισχύσει τη σεξουαλική απόλαυση και για τους δύο συντρόφους. Σε μια σχετική έρευνα βρέθηκε ότι το 68% των ανδρών διαλέγουν το λάθος μέγεθος και σχήμα προφυλακτικού. Όταν βρήκαν το κατάλληλο, τα επίπεδα της σεξουαλικής τους απόλαυσης εκτοξεύτηκαν.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!