Τραγωδία στo Λουτράκι: Η 5χρονη που έχασε τη ζωή της έπασχε από σπάνιο σύνδρομο, λέει ο γιατρός


Για τα δραματικά λεπτά που έζησε στην προσπάθειά του να σώσει το 5χρονο κοριτσάκι, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, μίλησε ο γιατρός που το περιέθαλψε στο κέντρο Υγείας Λουτρακίου.

Σύμφωνα με άρθρο στο topontiki.gr, ο Πάνος Κοντόπουλος εξήγησε πως το παιδί είχε νοσηλευθεί πρόσφατα με βαριά αναπνευστικά προβλήματα. «Το παιδί πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο και αντιμετωπίζει πολλαπλά προβλήματα. Έχει και τραχιοστομία. Όπως κατάλαβα, είχε ξαναπάει στο νοσοκομείο της Κορίνθου. Εκεί οι συνάδελφοι είχαν συστήσει στους γονείς της να διακομισθεί στο Παίδων», είπε.

Ο γιατρός του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου περιέγραψε τα δραματικά λεπτά που έζησε στην προσπάθειά του να σώσει το παιδί. «Κατά τις 11, χθες το βράδυ, μας παίρνουν τηλέφωνο ότι το παιδί είχε χαμηλό κορεσμό οξυγόνου. Σε τέσσερα λεπτά το ασθενοφόρο ήταν εκεί. Έφεραν το παιδί, το είδα μέσα στο ασθενοφόρο. Είχε πρόβλημα στην αναπνοή του. Μέχρι να φτάσουμε στην Κόρινθο, από 77 οξυγόνο πήγε κοντά στο 90. Όταν το παρέλαβαν από το νοσοκομείο είχε κορεσμό 93. Αντιμετώπιζε όμως σοβαρά προβλήματα το παιδί, φαινόταν», ανέφερε.

Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να δοθεί μια απάντηση για τα αίτια του θανάτου του 5χρονου κοριτσιού.

Τραγική φιγούρα, η μητέρα του 5χρονου κοριτσιού, που βρισκόταν συνεχώς δίπλα στο παιδί της.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!