Τρία πράγματα που η γυναίκα δεν πρέπει να κάνει ποτέ μετά την σεξουαλική πράξη!!!


Το σεξ υποτίθεται μας χαρίζει ικανοποίηση. Τόσο σωματική όσο και ψυχική. Αν δεν προσέξουμε όμως ορισμένους κανόνες υγιεινής μπορεί να προκαλέσει πολλών ειδών προβλήματα στην υγεία… ιδίως των γυναικών

Η γυναικολόγος Leslie E. F. Page από το Κάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών δίνει τις δικές της συμβουλές. Τρία πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να κάνουν οι γυναίκες μετά το σεξ ώστε να μην θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους.

Ποια είναι αυτά;

1. Μην ξεχνάτε να πάτε στην τουαλέτα.

Η ούρηση μετά το σεξ έχει μεγάλη σημασία. Έτσι βγαίνουν από την ουροδόχο κύστη οποιαδήποτε βακτήρια έχουν μπει εκεί κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

2. Μην βάζετε σαπούνι στις ευαίσθητες περιοχές.

Πολλές γυναίκες νιώθουν την ανάγκη να κάνουν ένα καλό ντους μετά το σεξ. Το υπερβολικά πολύ σαπούνι όμως στην ευαίσθητη περιοχή αμέσως μετά το σεξ μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα και να προκαλέσει προβλήματα. Κι αυτό κυρίως εξ αιτίας των χημικών που περιέχουν.

3. Μην κάνετε αφρόλουτρο.

Η εκτεταμένη έκθεση σε νερό και σαπούνι μειώνει την δυνατότητα του δέρματος να καταπολεμήσει τα βακτήρια που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί μετά το σεξ. Έτσι, οι γυναίκες είναι πιο εκτεθειμένες και σε μολύνσεις.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!