Το «Όλα Σε Θυμίζουν» σε μια εμπνευσμένη ethnic διασκευή


O DJ Pantelis και ο Nick Saley μεταδίδουν τα έντονα συναισθήματα του «Όλα Σε Θυμίζουν» μόνο μέσα από τη μουσική.

Το «Όλα Σε Θυμίζουν» συστήνεται ξανά με μια εμπνευσμένη ορχηστρική διασκευή που μας ταξιδεύει στους κόσμους της ethnic κουλτούρας.

Πρόκειται για ένα τραγούδι – θρύλος σε μουσική του Μάνου Λοΐζου και σε στίχους του Μανώλη Ρασούλη, που στο πέρασμα του χρόνου έχει καταγραφεί σαν μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές μπαλάντες.

Στίχοι γεμάτοι συναίσθημα που λίγο πολύ όλοι μας έχουμε σιγοτραγουδήσει, έχοντας στο μυαλό την αξεπέραστη ερμηνεία που κατέθεσε η Χάρις Αλεξίου.

Να σημειωθεί ότι το «Όλα Σε Θυμίζουν» συμπεριλαμβάνεται στο δίσκο «Τα Τραγούδια Της Χαρούλας» του Μάνου Λοΐζου και της Χάρις Αλεξίου ‎που κυκλοφόρησε το 1979.

O DJ Pantelis και ο Nick Saley, οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει πλέον για τις επιτυχημένες συνεργασίες τους στο χώρο της ethnic μουσικής, επέλεξαν αυτό το κομμάτι καθώς και την πρόκληση να μας μεταδώσουν το ίδιο έντονα συναισθήματα μόνο μέσα από τη μουσική.

Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Για ακόμα μία φορά μας ταξιδεύουν στους κόσμους της ethnic κουλτούρας, στον απόηχο πάντα των στίχων αυτής της ελληνικής επιτυχίας, που αν και δεν ακούγονται, βιώνονται το ίδιο δυνατά.

Η ορχηστρική διασκευή του «Όλα Σε Θυμίζουν» από τους DJ Pantelis και Nick Saley κυκλοφορεί από την Planetworks.

Πηγή : hit-channel.com

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!