Το τραγούδι που είχε γράψει ο Mad Clip για τον θάνατο του


Η τελευταία του επιθυμία μέσα από τους στίχους του.

Ο Mad Clip τραγουδούσε για όσα ένιωθε και βίωνε και μεταξύ αυτών ήταν και ο θάνατός του, o oποίος τελικά ήρθε αναπόφευκτα καθώς ούτε αυτό κατάφερε να ξεφύγει από τον κίνδυνο της ασφάλτου, και απεβίωσε μετά από τροχαίο ατύχημα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης τα ξημερώματα της Πέμπτης 02.09.

Ο νεαρός τράπερ Πίτερ Αναστασόπουλος, γνωστός ως Mad Clip, είχε μιλήσει ανοιχτά για τα βιώματά του από την παιδική ηλικία μέχρι την ενήλικη ζωή, ενώ ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για την «αλητεία».

Όπως είχε πει, «έχω καταφέρει με πολύ ωραίο τρόπο να κάνω την αλητεία μου εμπορική και να κάνω τον κόσμο να ξεσηκώνεται».
Αυτή του την «αλητεία» δεν την έκρυψε ποτέ στα τραγούδια του, τα οποία πάντα γίνονταν γρήγορα δημοφιλή, ειδικά μεταξύ νεότερων σε ηλικία ανθρώπων.

Χαρακτηριστικοί είναι οι στίχοι του κομματιού «Gucci» όπου είχε γράψει και τραγουδήσει, που δυστυχώς αποτέλεσαν προοικονομία για το ατυχές συμβάν:

«Αν πεθάνω αύριο, θάψε με μπάφο. Ντύσε με Gucci, κλείσε μου τον τάφο. Μην ξεχάσεις όλα αυτά που σας έλεγα. Θα ‘μαι κάπου εκεί ψηλά μες τα σύννεφα».

Πηγή : must.com.cy

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!