Το σεξ του λύκου! Τι παθαίνει η γυναίκα αν το δοκιμάσει!


Σκοπός της είναι να ξυπνήσει το άγριο πάθος στο ζευγάρι και να κάνει τον άνδρα να εκφράσει όλα τα ζωώδη ένστικτά του την ώρα της ερωτικής επαφής.

Όπως περιγράφουν τα βιβλία του Κάμα Σούτρα ο άνδρας οφείλει να πάρει το πάνω χέρι και να γίνει ο αρχηγός, όπως ακριβώς θα έκανε και ένας λύκος στην αγέλη. Η γυναίκα οφείλει να υποταχθεί και να αφεθεί στα χέρια του έμπειρου εραστή τους.

Η γυναίκα μπορεί να στηριχτεί σε ένα μαξιλάρι ή σε ένα τραπέζι. Ο άνδρας παίρνει τον έλεγχο και δίνει το ρυθμό όπως εκείνος επιθυμεί. Αν η γυναίκα σφίξει τους κοιλιακούς της η διείσδυση θα γίνει πολύ πιο απολαυστική.

 

Όσες γυναίκες το δοκίμασαν αναφέρουν πως όχι μόνο απόλαυσαν στο έπακρο την ηδονή αλλά είδαν με άλλο μάτι τον σύντροφό τους. Ίσως είναι η ιδανική στάση για να σπάσετε τη ρουτίνα στο σεξ και να ανάψετε ξανά τη σπίθα στη σχέση σας.

Kamasutra1.jpg

Τι είναι το Κάμα Σούτρα

Το Κάμα Σούτρα είναι η βίβλος του σεξ. Γράφτηκε στην Ινδία και σύμφωνα με τους ιστορικούς εμφανίστηκε μεταξύ του 400 και 200 Π.Χ.

Δεν είναι μόνο ένα βιβλίο με στάσεις για το σεξ αλλά μια πρόταση για μια διαφορετική στάση ζωής. Το σύστημα των Καστών στην Ινδία επέβαλε αυστηρά πλαίσια εύρεσης συζύγου καθώς και ο για μεγάλο χρονικό διάστημα εγκλεισμό της γυναίκας μέσα στο σπίτι, εξαφάνιζε κάθε προσωπικό συναίσθημα, έκανε τη ζωή του αντρόγυνου πληκτική και αφόρητη. Έτσι η τόνωση αναζητούνταν στην πανάρχαιη τέχνη της ιεροδούλου … Όπως κάθε ανθρώπινη πράξη έτσι και η σεξουαλική υπόκεινται σε κανόνες και τεχνικές.

 

 

Πηγή: fnews.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!