Το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου


Δεν κατέληξαν σε συμπέρασμα για τα αίτια θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου οι ιατροδικαστές που διενήργησαν την νεκροτομή.

Απροσδιόριστα παραμένουν τα αίτια θανάτου του νεαρού επίδοξου ληστή του κοσμηματοπωλείου στο κέντρο της Αθήνας.

 Τη νεκροτομή έκανε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς από το δημόσιο και ο Θ.Τσαντίλης που ορίσθηκε από την οικογένεια του 33χρονου.

Ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογρηάς, ο οποίος διενήργησε την νεκροτομή στην σορό του, δήλωσε ότι δεν μπορεί να εξαχθεί ασφαλές πόρισμα για τους λόγους που στέρησαν την ζωή του άνδρα.

Όπως είπε, «η σορός του φέρει κάποιες κακώσεις, από τις οποίες όμως δεν φαίνεται ότι έχει προκληθεί ο θάνατος του».

Περισσότερα στοιχεία αναμένει ο ιατροδικαστής από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις που έγιναν σε δείγματα που ελήφθησαν από την σορό, όμως τα αποτελέσματα τους δεν αναμένονται νωρίτερα από δύο εβδομάδες .

Πολύ κοντά στην ταυτοποίηση του δεύτερου άνδρα

Στο μεταξύ, πολύ κοντά στην ταυτοποίηση του δεύτερου άνδρα που φαίνεται να χτύπησε τον 33χρονο Ζακ Κωστόπουλο κατά το επεισόδιο σε κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας βρίσκεται η Ασφάλεια, σύμφωνα με πληροφορίες.

Αυτή την στιγμή γίνονται προσπάθειες να συνταχθεί ένταλμα σύλληψης που θα αφορά πρόκληση βαριάς και σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Ο αναζητούμενος άνδρας φαίνεται πως είναι είτε περίοικος είτε γνωστός του κοσμηματοπώλη, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί.

Σημειώνεται επίσης ότι παράλληλα κινείται εσωτερική έρευνα για να διαπιστωθεί αν και οι ενέργειες ακινητοποίησης και αφοπλισμού του 33χρονου από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ήταν οι απαιτούμενες χωρίς υπερβολές. Εξετάζεται επίσης το μαχαίρι που βρέθηκε στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν φέρει αποτυπώματα του 33χρονου.

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!