Το μεγαλύτερο ψέμα που λένε άντρες & γυναίκες μέσα στη σχέση είναι κοινό!


Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει ότι τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται εντός σχέσης;

Και πως αυτά δεν βγαίνουν από το στόμα μόνο του ενός μα και των δύο εμπλεκομένων; Ψυχολόγοι και αναλυτές σχέσεων έχουν πολλάκις προσπαθήσει να εντοπίσουν τα μεγαλύτερα ψέμματα που λέγονται εντός σχέσης αλλά και να εξηγήσουν τους λόγους που συμβαίνει αυτό.

Πολλά εξ’ αυτών αφορούν στο σεξ. Έχει αποδειχθεί (και) επιστημονικά ότι οι άνδρες έχουν την τάση να ψεύδονται  για πολλά: Από την επιτυχία που έχουν στο αντίθετο φύλο μέχρι το μέγεθος του μορίου τους.

Το μεγαλύτερο ψέμα τους, όμως, είναι άλλο. Και κατά έναν παράδοξο λόγο είναι το ίδιο με το μεγαλύτερο ψέμα που λένε οι γυναίκες σε όλους (σχεδόν) τους συντρόφους τους!

Ποιο είναι αυτό; Ο αριθμός των προηγούμενων σεξουαλικών τους παρτενέρ. Όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί, σπανίως κάποιος αποκαλύπτει τον πραγματικό αριθμό, αφού άλλοι έχουν την τάση να αφαιρούν και άλλοι να… προσθέτουν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νέα αυστραλιανή έρευνα, το 79,2% των γυναικών έχουν έστω μία φορά πει ψέμματα για των αριθμό των ανδρών που πέρασαν από το κρεβάτι τους. Για τα αρσενικά, το αντίστοιχο ποσοστό ανέρχεται στο 50%.

Η συγκεκριμένη έρευνα δεν ασχολήθηκε με το ποιοι προσθέτουν και ποιοι αφαιρούν παρτενέρ, ωστόσο όλες έχουμε ακούσει για τη μέθοδο «βρες τον πραγματικό αριθμό συντρόφων», κατά την οποία για να υπολογίσει κανείς τα σεξουαλικά ταίρια ανδρών και γυναικών, θα πρέπει στην πρώτη περίπτωση να διαιρέσει με το τρία και στη δεύτερη να… πολλαπλασιάσει με τον ίδιο αριθμό, σωστά;

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: womenonly.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!