Το καλό σεξ αφήνει σημάδια και δαγκωματιές!


Έχετε πετύχει ποτέ σε ντοκιμαντέρ λιοντάρια να το κάνουν; Ο βασιλιάς της ζούγκλας πλακώνει την παρτενέρ του και την ακινητοποιεί με μία γερή δαγκωνιά στο σβέρκο. Σου θυμίζει κάτι;

Ας πούμε λοιπόν ότι το προηγούμενο βράδυ βρέθηκες όλως τυχαίως στη θέση του λιονταριού ή της λιονταρίνας. Σηκώνεσαι το πρωί περιχαρής, κοιτιέσαι στον καθρέφτη και χαμογελάς πονηρά στον εαυτό σου, περήφανος για το «κατόρθωμά» σου. Αχ και να ‘ξερε κανείς τι έκανες πριν λίγες ώρες, ατιμούτσικο!

Κι όμως! Μπορούν όλοι κάλλιστα να μάθουν ή τουλάχιστον να υποψιαστούν! Κι αυτό γιατί στο λαιμό σου και μάλιστα σε περίοπτη θέση δεσπόζουν δύο μπλαβί σημάδια που δεν τα είχες φως μου χθες! Τα χθεσινοβραδινά φασώματα και τα αισθησιακά ρουφήγματα αφήνουν τεκμήρια κι άντε μετά να καλυφθούν με πολλαπλές στρώσεις make- up!

Κι αν κατέληξες τώρα που σφίγγουν οι ζέστες με ζιβάγκο ή φασκιωμένος με εντυπωσιακά φουλάρια επικαλούμενος ψύξη, το μόνο που πετυχαίνεις είναι να πέσουν τα βλέμματα σαν προβολείς στο επίμαχο σημείο. Εντάξει, εδώ που τα λέμε είναι λίγο άβολο να καταλάβει όλη η δουλεία συν τη μάνα σου τα χθεσινοβραδινά σου κατορθώματα.

Μεταξύ μας τώρα, περιμένετε κανείς να πιστέψει ότι πέσατε στο μπάνιο κι ο λαιμός σας βρήκε ακριβώς στο πόμολο; Ή ότι ο σκύλος του γείτονα όρμησε με φόρα και σας δάγκωσε σε ό,τι εκτεθειμένο σημείο βρήκε; Βάζετε τη φαντασία σας να οργιάσει για να επινοήσετε την πιο τρελή δικαιολογία και τελικά χάνετε την ουσία.

Γιατί να ντραπείς που η θείτσα στο λεωφορείο θα μάθει ότι ενεπλάκης και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία σε ερωτικά παιχνίδια κι άλλα τέτοια πικάντικα; Άσε την να ντραπεί διπλά και για σένα μόνο και μόνο γιατί δε ζούμε στο 1800. Χαμογέλα στο δούλεμα των φίλων σου και προσευχήσου να σου ξανατύχει σύντομα.

Δαγκώματα λοιπόν και πιπιλιές, γιατί καμία μάχη δεν τελειώνει χωρίς θύματα, πόσο μάλλον αυτή που παίρνει μέρος πάνω σε ιδρωμένα σεντόνια κι αναστενάρηδες σομιέδες.

Το ταξίδι στο κορμί του παρτενέρ σου θέλει στάσεις σε συγκεκριμένα σημεία αναφοράς, τα οποία εσύ οφείλεις να ιχνογραφήσεις για να βρεις πιο εύκολα την επόμενη φορά. Έτσι σημαδεύεις την πορεία σου με μανία και ταυτόχρονα κρεμάς και το ταμπελάκι ιδιοκτησίας για να μπορείς να αποδείξεις ότι εκείνο το συγκεκριμένο κορμί σου έκανε τα γούστα έστω και για ένα βράδυ.

Η αίσθηση της κυριαρχίας είναι απ’ όλες τις απόψεις αφροδισιακή. Και πες μου τι σόι εραστής είσαι αν δε σημαδέψεις την περιοχή σου για να κρατήσεις μακριά τα υπόλοιπα αρπακτικά της ζούγκλας.

Η πλάκα είναι ότι συνήθως τη στιγμή που το πάθος κι η ορμή σημαδεύουν ακόμη και το πιο απίθανο μέρος του κορμιού σου, εσύ δεν το παίρνεις σχεδόν ποτέ χαμπάρι. Ως αποτέλεσμα, σηκώνεσαι το επόμενο πρωί κι απλά αναρωτιέσαι πώς στην ευχή κατέληξες γεμάτος μελανιές μερικές απ’ τις οποίες φέρουν περιφερικά και το αποτύπωμα απ’ την οδοντοστοιχία του ερωτικού σου συντρόφου.

Φαίνεται ότι στο απόγειο της ερωτικής έξαψης, τα δοντάκια χώνονται όπου βρουν, από σεντόνια και μαξιλάρια μέχρι λαιμούς και γάμπες. Μην ανησυχήσετε ότι πέσατε σε κανίβαλο! Έναν ακόμη τρόπο για να μεταδώσουμε την κάψα μας στον εκάστοτε παρτενέρ ψάχνουμε, απ’ τον πιο ακραίο στον πιο ξενέρωτο.

Και τι είναι πιο ξενέρωτο την ώρα που ο άλλος δίνει ρεσιτάλ πάθους κι ευρηματικότητας, εσύ να σκέφτεσαι τι διάμετρο θα έχει η πιπιλιά που θα σ’ αφήσει και με τι μέθοδο θα την καλύψεις.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα σας κάτσει τέτοια φάση, ξεπεράστε τους ενδοιασμούς και περάστε γερά στην αντεπίθεση. Τέρμα σε προσταγές του στιλ «Όχι τόσο δυνατά, θα μ’ αφήσεις σημάδι». Προσθέτουμε στο κρεβάτι μας λίγη τσαχπινιά ώστε να μην καταλήξει πιο βαρετό κι από ολομέλεια στη Βουλή.

Με ρέγουλα όμως τα δαγκώματα για να μην καταλήξετε βραδιάτικα στην πιο κοντινή εφημερία να περιγράφετε με απόλυτη πειστικότητα πώς γλιτώσατε από την επίθεση αγέλης βαμπίρ.

Επιμέλεια Κειμένου Θεοδώρας Μαρίας Βένου: Πωλίνα Πανέρη

Πηγή: pillowfights.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!