Ένα από τα πρόσωπα που μας έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές  φέτος είναι αυτό της Στέλλας Μιζεράκη. Η  ξανθιά παίκτρια του Power of Love έκανε την παρουσία της αισθητή από τη πρώτη στιγμή, ενώ πληροφορίες για το παρελθόν της άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας πολύ γρήγορα. Μια από αυτές τις πληροφορίες αφορούσε και τη σχέση που είχε πριν μπει στο παιχνίδι με κρητικό επιχειρηματία, ο λόγος βέβαια για τον παίκτη του άλλου ριάλιτι αγάπης Game of Love, τον Γιάννη Λεβεντάκη.

Οι δυο παίκτες μάλιστα διατηρούσαν επαφή και κατά την πρώτη περίοδο της παραμονής της ξανθιάς παίκτριας στο σπίτι της αγάπης. Πριν λίγο καιρό ο κρητικός επιχειρηματίας έδωσε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Party Fm όπου μίλησε ανοιχτά για το δεσμό που είχαν επί 1,5 χρόνο αλλά και ανέφερε και το ότι διατηρούν πολύ καλή φιλική σχέση μέχρι σήμερα.

Αυτή η φιλική σχέση φαίνεται και από τη δημόσια στήριξη που ο Γιάννης Λεβεντάκης δείχνει στη πρώην κοπέλα του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram γράφοντας «Σε στηρίζω και το ξέρεις. Καλή επιτυχία στον τελικό καλό μου».