Τους άφησε άφωνους ο Jaden Smith: Ο Tyler είναι το αγόρι μου και τον αγαπώ!


 Ο γιος του χολιγουντιανού σταρ Will Smith, ακολουθεί τα χνάρια του διάσημου πατέρα του και στα 20 του χρόνια έχει ήδη μια λαμπρή καριέρα ως ηθοποιός και τραγουδιστής (όπως και ο πατέρας του που έγινε σταρ ενώ ήταν ακόμη έφηβος) και τώρα έδειξε πως δεν φοβάται κανένα και εξομολογήθηκε δημόσια τον έρωτά του για τον σύντροφό του.

Ο νεαρός Jaden από τα εφηβικά του χρόνια μιλούσε για το δικαίωμα του καθενός να αγαπά και να εκφράζεται με όποιον τρόπο θέλει, δεν είχε διστάσει να ποζάρει με γυναικεία ρούχα και τώρα έκανε μια κίνηση που αποδεικνύει πως ο Jaden πραγματικά είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να υπερασπιστεί τα πιστεύω του.

Ο 20χρονος γιος του Will Smith ήτα καλεσμένος στο Dodger Stadium του Los Angeles, για να τραγουδήσει στο «2018 Camp Flog Gnaw Carnival», άφησε άναυδο το κοινό με την ερωτική εξομολόγηση που έκανε στον σύντροφο του, που είναι επόσης διάσημος ράπερ και γνωστός ως Tyler The Creator.

«Θέλω μόνο να πω ότι ο Tyler είναι ο καλύτερος φίλος του κόσμου, θέλω να σας πω ότι τον λατρεύω και ότι είναι το αγόρι μου. Αυτός δεν θέλει να το πω αλλά είναι το αγόρι μου» είπε φωναχτά ο Jaden στο κοινό που τον παρακολουθούσε.  Κατευθείαν όλα τα βλέμματα στράφηκαν στον Tyler ο οποίος κουνούσε αρνητικά το δάχτυλο του και μετά ξέσπασε σε γέλια. Λίγο αργότερα ο 20χρονος γιος του Will Smith έγραψε στο twitter στον Tyler: «Το είπα σε όλους δεν μπορείς να το αρνηθείς τώρα» ενώ ο Tyler του απάντησε «Είσαι ένας τρελός άντρας».

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#JadenSmith Reveals #TylerTheCreator is his boyfriend What are y’all thoughts on this? #MyMixtapez

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MyMixtapez (@mymixtapez) στις11 Νοέ, 2018 στις 8:28 μμ PST

sigmalive



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!